27.09.2017 17:00

Връчват първите награди за фризьорство в България

Видян 1271 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кандидати за престижната статуетка You Are The First от цялата страна вече са подали своите заявки в различните категории за първите по рода си фризьорски награди


Кои са отличниците във фризьорската професия ще стане ясно на официална гала вечеря, на която водещи ще са водещите на „Господари на ефира” Васил Василев -Зуека и Димитър Рачков.


На 30.09.2017 г., събота  в  20.30 часа в столичната зала EFE на Хотел Маринела в рамките на Sofia Hair & Fashion Show ще бъдат обявени победителите в съответните категории.


Фризьори и стилисти от цялата страна ще демонстрират своите талант и умения. Наградите „You Are The First” ще бъдат връчени в категориите Alfaparf – Фабрика за цветове, Sexy Hair – Express yourself, BES, „Зелен салон” на годината, сп. YOU за млад талант на възраст между 18 и 28 години, „Фризьорско шоу на годината”,  „Fashion stylist”. По време на церемонията ще бъде връчена голямата награда на Intercoaffure за принос във фризьорското изкуство,  Christian of Roma Group ще присъди специални статуетки на най-добрия дистрибутор на годината и на най-добрия клиент, а две извънредни награди ще зарадват победителите в категориите „Постижение на годината” и за съпричастност.


Работите на претендентите вече са предоставени на комисиите, в които присъстват бележити представители на бранша, медиите, модната индустрия и шоубизнеса, като Скот Фос от Sexy Hair, Саверио Палма от BES, главния колорист на Alfaparf за същата категория, Мат Суини, лауреат на престижните фризьорски награди NAHA, издателят на италианското сп. YOU Марко Петрелли, Мария Георгиева – главен редактор на сп. ELLE, Станимира Янакиева – главен стилист на BTV, модния фотограф Костадин Кръстев – Коко, арх. Ина Христова – експерт в проектирането и оборудването на СПА центрове, Мис България 1998-ма Наталия Гуркова и много други.Тази година XX-то издание на Международния фестивал на прическата и красотата започва веднага след SFW A/W 17, който се провежда в Момента в зала EFE на хотел Маринела.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се