19.09.2017 17:32

Боен, скейт и моторен фест до неделя в Княжевската градина

Видян 1293 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Extreme Fest 2017 - единственият фестивал за екстремни спортове, който се провежда в самия център на столицата ще вземе акъла на феновете този уикенд. Инициативата, част от проекта София: европейска столица на спорта 2018, ще се проведе в Княжевската градина, по-известна като градината на Паметника на съветската армия на  23 и 24 септември. На мястото, откъдето преди 30 години тръгна скейт манията у нас ще се съберат най-добрите атлети в над 20 дисциплини и ще ни изкарат извън пределите на човешките способности.


Преди това днес на същото място има Фестивал на бойните изкуства от 16 часа, а утре ще има демонстрации по художествена гимнастика, скачане на батут, акробатика, фехтовка с възстановка на рицарски боеве. От петък стартира турнир по баскетбол 3 на 3. В неделя пък ще има и Моторспорт шоу. На специално обезопасено трасе на ул. Ген. Гурко, точно пред стадион Васил Левски ще има шампионски битки.  Тази година „екстремистите“ са подготвили и Art Bazaar, където могат да се разгледаме и да се купят автентични ръчно правени произведения от различни автори и ателиета.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,