08.09.2017 14:45

Необичайните заподозрени с нов сезон

Видян 1310 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С нови съдържателни рубрики започва новият сезон на предаването „Необичайните заподозрени“ по Bulgaria ON AIR от неделя, 10 септември, 19 часа.


Авторът и водещ доц. Георги Лозанов ще дава трибуна на неизречените коментари по актуалните за седмицата събития, теми, личности в първата част „Въпрос на мнение“, а съвременният ракурс на събитията от миналото ще намира място във втората рубрика - „Въпрос на памет“.


Първата тема във „Въпрос на мнение“ тази седмица е посветена на религиозните символи извън храма, като с коментар ще се включи богословът проф. Калин Янакиев.


Останаха ли заблудени за датата девети септември е темата в рубриката „Въпрос на памет“, а гост в студиото ще бъде поетът Ани Илков.


„През първия си сезон предаването „Необичайните заподозрени” търсеше своя идеален зрител, който не само не понася фалшиви новини, но и истинските не са му достатъчни. Нуждае се от анализ, който да го отведе отвъд тях. През втория си сезон предаването ще търси своята идеална формула, така че всичко излишно да отпадне и да се съсредоточи върху двете решаващи условия за качествената журналистика – свободата на мненията и работата на паметта“, коментира Георги Лозанов.


„Необичайните заподозрени“ запазва авторския коментар на водещия като неизменна част от аналитичното съдържание на предаването.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Тошко Йорданов

ГЕРБ оставиха ППДБ да си играят на юристи: Тошко Йорданов

 „Изборът на служебен премиер беше една ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.