29.08.2017 11:28

Хитови филми с премиера на фестивала във Венеция

Видян 1366 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

И тази година началото на „сезона на наградите и фестивалите“ по традиция ще бъде поставено в италианския град Венеция, който в продължение на дванадесет дни ще представя на отбрана публика новите заглавия, които си заслужава да гледаме. Най-старият кинофестивал в Европа ще бъде открит с премиера на най-новия филм на носителя на „Оскар“ Александър Пайн Малък голям живот с участието на Мат Деймън, Кристен Уиг, Кристоф Валц и Хонг Чау. Историята проследява приключенията на Пол Сафранек (Деймън), обикновен човек от Омаха, който не спира да мечтае за по-добър живот със съпругата си Одри (Кристен Уиг).


Междувременно човечеството е на ръба на пренаселване на планетата и учените намират радикално решение, за да се справят с проблема, като смаляват хората до височина от едва 13 см. Всички скоро установяват за колко повече материални блага могат да им стигнат парите в един смален свят и, подлъгани от обещанието за охолен живот отвъд всичките им мечти, Пол и Одри се решават да се подложат на рисковата процедура и да поемат на едно приключение, което ще промени живота им завинаги. Малък голям живот идва в кината у нас този януари. Част от състезателната програма на кинофестивала във Венеция ще бъде и новото предложение на Дарън Аронофски – Майка!. Психологическият трилър с участието на Дженифър Лорънс, Хавиер Бардем, Ед Харис и Мишел Пфайфър вече скандализира зрителите по цял свят с трейлъра, който дебютира в началото на август. Връзката на двама съпрузи (Бардем и Лорънс) е поставена на огромно изпитание, когато неканени гости (Харис и Пфайфър) се нанасят в дома им и нарушават спокойния им живот. Майка! идва скоро в кината и у нас.  Извън състезателната програма своята световна премиера ще направи и най-новият филм с участието на носителката на „Оскар“ Джуди Денч Довереникът на кралицата, чиято премиера в България ще бъде на 29 септември. Това е удивителната действителна история на едно неочаквано приятелство по време на забележителното управление на кралица Виктория (Денч). Когато Абдул Карим (Али Фазал), млад слуга, който пристига от Индия, за да присъства на тържествата по случай Златния юбилей на кралицата, той изненадващо се превръща в любимец на Нейно величество.


Докато кралицата поставя на изпитание постулатите на една институция, която самата тя обитава от десетки години, двамата оформят неочакван и предан съюз, който всички в кралския двор се опитват всячески да унищожат. Със задълбочаването на приятелството им, кралицата започва да вижда един променен свят, а благодарение на новата гледна точка, тя започва да си възвръща човечността. С участието си на кинофестивала във Венеция заглавията дават своята заявка за предстоящия сезон на награди и отличия. А българските зрители ще имат възможност да гледат част от филмите и в киносалоните у нас.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв