14.06.2017 17:06

Христо Стоичков представи книгата си Как да печелим във футбола

Видян 1896 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Камата демонстрира лично своите съвети и награди малчугани от академиите, огромна опашка за автографи и селфита с Камата. Христо Стоичков демонстрира лично част от своите правила за успех във футбола и награди деца от школите по време на премиерата на новата си книга „Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8“. Официалното ѝ представяне бе днес по обед пред НДК, събитието бе част от инициатива "София - Европейска столица на спорта".


Kнигата, базирана на личния опит на великия футболист е издадена от „Книгомания“ със съдействието на Национална лотария. В наръчника гениалният голмайстор, получил глобално признание като „легендарната осмица“, заради номера на фланелката си, дава отговор на най-важния въпрос във футбола: „Как да победим?“. Книгата е предназначена както за начинаещи играчи, техните родители и близки, така и за утвърдени футболисти, треньори, специалисти, рефери, запалени фенове и почитатели на най-популярния спорт. Тя обаче ще се понрави и на всеки, който иска да знае как се преуспява в живота.


Презентацията събра пред НДК хиляди почитатели на футбола и на Христо Стоичков, като се превърна в истински празник. Камата демонстрира с топка как работят неговите правила, децата от школите с интерес се включиха в нагледните уроци на световната мегазвезда. След това най-известният българин раздаде автографи, лично подписа копия и награди с топки част от децата, които се упражняваха с него. Сред гостите бяха


още Димитър Пенев, националът Георги Миланов, волейболната легенда Борислав Кьосев и др. Накрая Стоичков отдели повече от половин час за да подписва лично книгата на наредилите си на огромна опашка желаещи за автографи. Най-щастливи бяха малчуганите, които стискаха в ръце книжката като истинско богатство.


"Голяма част от тези правила използвах по време на богатата ми кариера като играч. Те ми помогнаха да спечеля толкова много победи, титли и призове, включително "Златната топка". Тези малки хитринки бяха част от "моите тайни" сред арсенала от оръжия, с които успявах и стигах до победата. Те ми даваха предимство или накланяха везните към мен, когато нещата са били "на кантар". Други преоткрих като треньор, после и като тв анализатор, тъй като футболът е много бързо развиваща се игра, която изисква постоянно усъвършенстване и съобразяване с най-новите тенденции", каза Стоичков за своите 88 правила.


Той добави, че те имат три основни цели - да създадат максимални предпоставки за успех, да намалят грешките на отбора до абсолютния възможен минимум, да принуждават съперника да греши и да се чувства объркан.


Изданието, с илюстрации на Христо Тренев, е под редакцията на спортните журналисти Владимир Памуков и Тодор Шабански. Авторът посвещава книгата си "на един от най-великите в историята на футбола - покойния вече Йохан Кройф".


Последния си съвет феноменалният нападател споделя в ексклузивно видео, което ще може да бъде гледано чрез QR кода на последната корица.


Книгата, която е готова да роди много шампиони, може да бъде закупена в книжарници Книгомания(и онлайн от сайта на издателствотго), в търговската мрежа на Lafka, бензиностанции Петрол, EKO, Ромпетрол и в Инмедио.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а