01/02
18.05.2017 13:43

Под мотото Бирата на фокус бяха представени нови данни за качествата на пивото

Видян 1154 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пивото и неговите натурални съставки са полезни за балансирания начин на живот и отлично възстановяват организма след физически натоварвания. Около това се обединиха експерти, известни личности и хора, които активно се занимават със спорт, на старта на деветото издание на информационната кампания на Съюза на пивоварите в България (СПБ). Тази година тя е под мотото „Бирата на фокус“, а началото ѝ бе дадено снощи на традиционното пролетно парти в изискания „Естерхази бар“ в София.  


„И тази година продължаваме да информираме потребителите за това какво съдържа и какви са качествата на пивото, както и какво въздействие имат неговите съставки за балансирания начин на живот.“ Това каза Ивана Радомирова, изпълнителен директор на СПБ.


Специалните гости на събитието актьорът и водещ Павел Владимиров и актрисата и активна спортистка Силвия Петкова също споделиха защо бирата е част от тяхното забързано ежедневие, как пивото допринася за добрата им кондиция, социалния им живот и контакти.


„Дамите трябва да знаят, че пивото съдържа силиций, който предпазва от остеопороза, като прави костите по-здрави“, обясни Силвия Петкова. Тя не пропусна да отбележи и че последните изследвания отново показват, че комбинацията бира след спорт е изключително добра.


Думите на водещата бяха потвърдени от известния диетолог проф. д-р Донка Байкова. Тя е категорична, че нискоалкохолните бири са изотонични и съдържат необходимите на организма вещества след тренировка.


Повече информация и снимки можете да намерите в прикачените файлове! Ако имате нужда от допълнителна информация, оставам на разположение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Виктория

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са