08.03.2017 14:43

С двоен епизод стартира Ние, нашите и вашите

Видян 1345 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Дългоочакваният старт на най-новия български сериал на NOVA дойде. Тази вечер от 21:00 часа зрителите ще могат да се насладят на двоен епизод на романтичната комедия „Ние, нашите и вашите”. Какъв по-добър момент от 8 март, за да видим как една съвременна жена ще се справи с огромното предизвикателство да бъде идеална съпруга и майка на общо 5 деца, само част от които са нейни собствени.


„Попадението и центърът на този сериал са децата, те са просто чудесни, и съм щастлива, че зрителите още днес ще могат да ги видят и да се убедят в това. Снимаме доста интензивно и самите ние не знаем какво ще се случи нататък в историята, но стартираме с много ентусиазъм и двоен епизод довечера, когато хората ще ни приемат в домовете си“, сподели Елена Петрова (Лили) пред водещата на предаването Гала.


Часове преди премиерата на първия епизод семейство Иванови се събра в пълен състав в студиото на „На Кафе“, за да сподели емоциите от снимките на „Ние, нашите и вашите“ в навечерието на голямото начало. Кирил Ефремов (Христо) не пропусна да подари цветя на всички дами в студиото по случай 8 март, създавайки настроение и усмивки. „Приятно изненадан съм от резултата. Всички се смяхме, докато гледахме първия епизод, което значи, че екипът се е справил добре. Това е една забавна история за втория шанс в живота. Сериал, който може спокойно да се гледа от цялото семейство“, сподели главата на семейство Иванови.


Тази вечер ще видим и някои от роднините на екранното семейство, сред които е и колоритната личност на брата Зорко (Краси Ранков), известен със своите крилца, приготвени по тайна рецепта. „Героят ми е Зорко, защото е роден в Обзор. Никак не се спогаждаме с брат ми – за разлика от мен той обича да се жени и само харчи парите“, разказа Краси Ранков пред „Здравей, България“, броени часове преди старта на новия сериал.   


Актьорският каст и екипът на продукцията също са категорични, че главни герои в тази история са децата. „Ние, нашите и вашите“ ще върне зрителите именно към смешните и неочаквани ситуации, присъщи на децата и техния свят. Сигурни сме, че всеки родител има истории, достойни за сценарий, защото порастването е най-голямото приключение – както за малките, така и за майките и татковците, които трябва да се справят с детските радости и неволи“, коментират продуцентите.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни