10.02.2017 11:02

Търсят най-добрия млад готвач в света

Видян 1155 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


S.Pellegrino с гордост обявява дългоочакваното завръщане на състезанието S.Pellegrino Young Chef, което търси млади кулинарни таланти от цял свят. Третото издание, за което регистрацията стартира от 1-ви февруари 2017, ще включва редица новости, чиято цел е да дадат на участниците повече възможности да демонстирират и усъвършенстват уменията си, като същевременно получат и така важното място под светлината на прожекторите.  Състезанието ще се проведе в продължение на 18 месеца, като третото издание ще обхване 2017 и 2018 г. В настоящата година ще се случат предварителните кръгове и състазанията по места, а Големият финал ще се проведе през юни 2018 г., когато финалистите ще се борят за титлата S.Pellegrino Млад готвач на 2018 г. По-голямата продължителност ще даде възможност на участниците да работят по-дълго рамо до рамо с техните ментори, за да подобрят авторските си ястия и да усъвършенстват уменията си, докато се подготвят за финалите. Победителите в S.Pellegrino Young Chef имат необикновената възможност да получат международна популярност и сериозен кариерен тласък, както и шанса да участват в някои от ежегодните събития на марката по света, включително, но не само, такива, свързани със състезанието Young Chef. “Голяма чест е да бъдеш наречен Млад готвач на S.Pellegrino,” споделя победителят за 2016 г. Мич Лайнхард от САЩ. “Преживяването ми донесе много незабравими моменти и съм благодарен за ефекта, който тази титла ще има за кариерата ми. Очаквам с нетърпение да продължа работата си със S.Pellegrino в търсенето на най-добрите млади таланти в света на кулинарията и да бъда ментор на новите състезатели.”


Сред победителите в състазанието е и базираният в Ирландия Млад готвач на S.Pellegrino за 2015 г. Марк Мориарти. За да се разшири достъпа и обхвата в търсенето на таланти, в третото издание е добавен нов географски регион – “Централна Америка–Карибски регион”, с което участващите региони нарастват на 21. В допълнение, вече ще се приемат кандидатури на английски, испански, китайски мандарин, френски и италиански езици. От всички кандидати се изисква да разбират и говорят английски език, тъй като това е официалният език на състезанието.  Регистрациите за участие в S.Pellegrino Young Chef 2018 стартират на Sanpellegrino.com. Това е и новият дигитален хъб на състезанието, а сайтът FineDiningLovers.com – онлайн списанието за любители на кулинарията от цял свят, което S.Pellegrino и Acqua Panna с гордост подкрепят,  е избран за официален медиен партньор.  В състезанието, което миналата година привлече повече от 3,000 кандидатури, ще се включат 70 топ шеф-готвача като съдии в локалните състезания, 21 млади готвача полуфиналисти от 21 различни географски области и 21 шеф-готвачи ментори, които ще работят индивидуално с полуфиналистите по време на това невероятно предизвикателство. В глобалното състезание ще журира съдийски панел, т.нар. Седем мъдреци, който е съставен от някои от най-почитаните и признати кулинарни гурута в света. Именно те ще определят победителя в S.Pellegrino Young Chef 2018 на финалите в Милано, Италия.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,