Свързани новини

01.01.2017 09:20

Хороскоп за 2017 г.

Видян 3427 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Овен


   2017 г., няма да започне както бихте искали, което се дължи до голяма степен на влиянието на Марс  в квадрат със Сатурн. Ще се борите да намерите мястото си, и въпреки че имате някои задължения (вероятно семейни), които противоречат на вашите очаквания и ви се струва, че ще продължат вечно, бъдете спокойни, защото това не е вашият път. Определено има средно положение, което трябва да намерите. Бъдете готови за компромиси, когато е необходимо, дайте шанс на другите да предлагат идеи от време на време.

В началото на април предстои положителна трансформация благодарение на въздействието на тригона Марс-Плутон, когато заменяте отрицателните мисли с оптимистични. Сега е моментът да поработите върху вътрешния си свят. Не вие е присъщо да бягате от предизвикателствата, така че действайте.

В почти пълен контраст с емоционалното ви изтощение в началото на годината вие получавате това, което искате много лесно в края на декември. Добрите неща ще се случват от само себе си в съдбовните моменти. И въпреки че разчитате на добър късмет, все пак е важно да не приемате нещата за даденост.

   Телец
   

През януари ще бъдете добра компания и всеки ще иска да поплаче на рамото ви. Вашата господарка Венера се чувства комфортно в чувствителния знак на Рибата, откъдето идва оптимистичната енергия, с която заразявате околните. Този аспект омекотява дори коравите сърцата и те изпитват необходимост да дават. Правите услуги без да очаквате нищо в замяна.


В края на април сте под влияние на Слънцето, придружаващо идването на месец на стабилност и твърда решителност.

 Разбира се, вие знаете много добре, че можете да проявявате инат и чувство за собственост, но е добре да намерите начин да контролирате тези си качества и тогава ще бъдете истинска сила, с която не може да не се съобразяват. Допълнителната полза за Телците ще бъде, че проектите и плановете, започнати в този момент, ще се увенчаят с успех.

Октомври носи конфликти, които водят до доста изблици на емоции. Чувството за отмъщение и ревността често ще ви спохождат, но ако успеете да насочите мощната енергия на Плутон в правилна посока, ще преживеете лечебни моменти, които ще ви освободят от бремето на миналото.


  Близнаци

 Готови сте да се върнете назад? Вие може да искате да промените своите дела и думи, но в началото на годината е малко вероятно да стане това. Оставете миналото зад гърба си.

Слънцето в края на май ви хвърля в социалната вихрушка. Вие сте майстор на приказки и можете да завърже разговор с всеки. Фокусът е върху вътрешното ви състояние, чувствате се чудесно в кожата си и с удоволствие приемате всякакви умствени предизвикателства.

Средата на ноември сте под влиянието на квадрат Меркурий-Нептун, който поставя способността ви за преценка под въпрос, оставяйки ви да се чудите дали можете да се доверите на себе си. Можете ли да вземате разумни решения?  Точно сега? Вероятно не. Този аспект ви хвърля в един порочен кръг от собствените ви объркани мисли и чуждите манипулации. Ако някой настоява, че не виждате цялата картина, повярвайте му. Или поне помислете, не отхвърляйте думите му веднага.


  Рак


Началото на януари е ключово време от годината, за да пренасочите енергията си. Преминавате през тежък период, спрете докато  съберете мислите си. Какъв трябва да бъде следващият ви ход?

 Слънцето се движи във вашия знак в края на юни, което поставя светлина върху истинската ви личност. Емоциите ви бушуват, но състраданието и съчувствието  ви са положителни черти. Семейните отношения са от съществено значение и следващия месец, така че работете за укрепване на връзките с близките си.

В началото на месец октомври се очертава мощна промяна на хоризонта. Вие сте изключително заинтересовани от мистериите на живота и ви влекат тайните на неизвестното. Това може да касае като много специфични области на живота, така и света като цяло. Вие сте решен да разберете кой, какво, защо, къде и как ... и искате да споделите познанията си.


Лъв


Лунното затъмнение във вашия знак в началото на февруари подсказва, че тогава не трябва да се правят големи промени. Това е един щастлив период под влиянието на Юпитер върху Слънцето (вашия владетел) и Луната. Тази енергия  е насочена към основните връзки в живота ви и ще покаже колко добре сте ги поддържали. Ако има нещо нередно ще разберете за него сега, но не бързайте да предприемате действия. Вашето его е на ръба и всички големи грешки, които направите биха могли да бъдат с дълготрайни последствия.

Мощното Слънце пътува във вашия знак до края на юли и чертите на Лъва ще излязат на преден плат през следващия месец. Имате амбицията да зареждате хората и обичате светлината на прожекторите, егото ви може да претърпи прогрес в някои области на живота ви. Влезте в ролята на лидер или организатор, за да се уверите, че ще останете доволни в ситуации, в които се борите за контрол.

Края на ноември ви тласка в празничното настроение. Имате подчертан ентусиазъм и кураж точно сега и каквото и да правите, го правите на 100 процента. Вашият огнен характер поема контрол и често действате импулсивно, с най-добри намерения. Що се отнася до вас - където има воля, има и начин!



 Дева




  Вашата година започва бавно с водеща планета ретрограден Меркурий. Така че може да отложите вземането на важи решения. Спомнете си всички стари проблеми, които не сте разрешили миналата година? Е, те все още ще се навъртат наоколо, молейки да бъдат разгадани. Забави. Приключи със старото, за да понесеш идването на новото.

  Краят на април е хаотично време и ще трябва да свикнете с липсата на структура. Няма да ви е забавно. Можете да се чуете да се питате "защо на мен," но няма да намерите логичен отговор. Добрата новина е, че нещата ще се върнат по местата си скоро.

 В края на август ще се чувствате по-спокойни и удобно в собствената си кожа. Съсредоточете се върху вашето благосъстояние, особено върху здравето си. Обърнете внимание на стомашни и храносмилателни проблеми. Акцентът сега е върху анализ, логика и планиране. Правете това, което трябва, за да направите тези неща приоритети за вас.

 Везни


Взаимодействието между Венера и Нептун  дава един емоционален старт на новата година за вас. Размекнали сте се и другите могат да се опитат да се възползват от това, така че не забравяйте разликата между това да помагаш на другите и това да ти се качат на главата. Само защото симпатизирате на една кауза, не означава, че сте изтривалка.

Венера трудно преминава през агресивния Овен в края на април, а следващите четири месеца ще бъдат предизвикателство в областта на финансите и взаимоотношения. Набързо взетите решения по отношение на любовта и парите могат да повлияят на общото благосъстояние, така че не прибързвайте, ако е възможно. Урокът тук е да се забавят нещата, да се даде време, и да не се бърза с нищо. Ако времето не помогне, може би, това, което гоните просто не е писано да се случи.

В края на септември е перфектният момент да направите равносметка на живота си. Какви са вашите цели и мечти? Какво искаш за себе си, което все още нямаш? Къде се виждате след пет години? Това са всички отлични въпроси, а отговорите им може да ви помогне да постигнете баланса, към който се стремите.

Скорпион


Вашата година започва несигурно заради влиянието на конфликтния  квадрат Марс-Сатурн. Марс е една от най-мощните планети, която ви води, и заедно със силата на Сатурн ще ви донесат някои сътресения. Вие искате да вървите напред с пълна скорост, но има нещо, което показва, че трябва да стъпите върху спирачките. Няма да стигнете далече с обърканите си мисли, така че се опитайте да бъдете търпеливи, докато отмине този период.

Вашата интуиция е в подем в края на юни по време тригон Марс-Нептун, когато ще можете да се отпуснете и да оставите вътрешният си глас да ви води през трудния терен на живота. Проявявате емпатия и сте полезни за други хора, които могат да се нуждаят от подкрепа. Не е лесно да се наемеш с проблемите на останалите, но вие сте добри в това. Само внимавайте да не се изгубите и забравите какво е важно за вас.

В края на октомври Слънцето е във вашия знак, а дълбочината на емоциите се засилва. Ревността и манията са винаги възможни, но също така имате изобилие от воля и увереност, които да ви помогнат да гледате обективно през повечето кризисни ситуации в живота. През следващия месец вероятно ще ви бъде трудно да управлявате живота си заради силата на емоциите, които изпитвате.



Стрелец




С Юпитер получавате "бутон за нулиране" в началото на февруари. Помислете си колкото се може повече: Назад, преосмисляне, рестартиране, преглед, връщане. Не се дава често възможност да направиш всичко отново, но сега е моментът. Ако искате да направите ревизии - особено когато става въпрос за морал, етика или религия - можете да получите тази възможност в следващите четири седмици.

С тригон Меркурий-Юпитер в средата на юни е идеалното време да придвижим любими проекти. Нещата се случват лесно, Така че се най-добре излишната енергия да отиде за свършване на работата. Вие имате много ресурси на ваше разположение, така че не е нужно да се справя сами. Очевидно имате всички инструменти, за да видите плановете реализирани, така, че не се опитвайте да си измисляте извинения, ако не докарате нещата докрай. Вашите напреднали умения са твърде очевидни, за да заблуди някого!


Имате нужда да чувствате една истинска връзка с хората в живота си, да пътувате по света с добрия си приятел е най-голямата ви фантазия. Това може да не е възможно точно сега, но вие определено се настроени на авантюристична вълна.



Козориг


Вашата година започва трудно по влиянието на квадрат Марс-Сатурн, така че колкото и да искате да вървите напред нещо все ще ви пречи.  Чувствате се безсилни, опитвайки се да направите нещо ново, най-добре спрете за малко и бъдете търпеливи.

В средата на май вие отлично знаете накъде вървите под влиянието на тригон Сатурн-Уран, а дори и да не разполагате с конкретен план за действие сте сигурни, че ще намерите правилния път. Обърнете повече внимание на семейството и дома си.

Слънцето се движи във вашия знак в края на декември и това е времето, когато наистина ще заблестите. Вие сте силно амбицирани, проявявате самодисциплина, отговорност и виждате нещата в тяхната цялост. Когато работите, успявате максимално да се концентрирате, а щом приложите това и в личния си живот, няма да има кой да ви спре.


Водолей



Слънцето навлиза във вашия знак към края на януари, когато ще бъдете склонни към по-прогресивно мислене, дори ексцентрично.  Ще видите, че възможностите са навсякъде, а промяната зависи от самите вас. Ще почувствате необходимост да помагате на другите, която ще продължи и следващия месец.
 
В края на май под влиянието на тригона Сатурн-Уран ще проявите оригиналност при вземането на решения, която ще ви донесе огромни ползи. Може да ви хрумне нова идея за мозъчен тръст или благотворителна организация и никой няма да може да ви спре. Избрани сте за велики дела точно сега и определено трябва да действате.

Вашата планета се превръща ретроградна в началото на август, така че силата ви да рушите статуквото намалява. До края на годината е добре да преосмислите старите си убеждения и се освободите от тези, които ви пречат да се развивате.


  Риби



  Трябва да сте наясно, че за 2017 започва за вас под влиянието на Нептун, което ще продължи чак до 2025 г. Това е един много дълъг транзит, който ви помага да преодолеете бариерите на материализма, за да се развиете в по-духовен план. Вашите мечти, въображение и интуиция играят жизненоважна роля в живота ви и ви позволяват да разширите възможностите си. Така че не забравяйте вашите най-интимни чувства, духовни дарове тази година.

 В края на февруари ставате още по-интуитивни и чувствителни, душата ви бързо омеква и започвате да се чувствате добре в собствената си кожа. Вашето творчество е в своя пик през следващия месец, така че не забравяйте да започнете нови проекти или да довършите стари, които досега са ви затруднявали. Вие сте щастливи както сами, така и с приятели, проявявайки творчество.

  В началото на септември реалността и фантазията се размиват, борят се помежду си, за да вземете окончателни решения и направите логически избор. Не живейте според представите на другите за вас. Понякога един добре обмислен компромис е най-добрият отговор.












Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

риби