22.12.2016 09:52

Джей Ло отказа $1 млн., за да празнува с децата

Видян 1316 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дженифър Лопес отмени новогодишния си концерт, за да може да прекара повече време със семейството си.


Звездата трябваше да изнесе празнично шоу на стойност 1 млн. долара в модерно заведение в Маями, но в последния момент се е отказала, за да може да остане с децата си Макс и Ема.


В изявление нейните представители заявиха, че заради личното й време мениджърът на Джей Ло – Бени Медина, отменил нейното шоу в Маями в новогодишната нощ, пише БГНЕС.


Решението на певицата идва няколко седмици, след решението й да продължи поредицата си от концерти в Лас Вегас до 2017 г., допълвайки още 15 дати към програмата си. Тя ще има още 12 концерта през септември догодина и три през октомври.


През следващата година Лопес планира, освен участията си във Вегас, да бъде и съдия на танцово шоу и да пусне на пазара нов албум с испански песни. Тя ще е част и от телевизионен мюзикъл "Bye Bye Birdie". Паралелно с това ще продължи и да участва в сериала "Нюанси синьо".


Междувременно, вярна на традицията си от последните години, колежката й Марая Кери отпътува за популярния ски курорт Аспен, Колорадо, където ще прекара Коледа. Певицата ще бъде с децата си - близнаците Марокан и Монро, от брака й с рапъра Ник Кенън, и с новия си приятел - танцьора Брайън Танака.


Марая публикува снимка от луксозното място за почивка, което има пет спални, камина, зала за фитнес, сауна и мокър бар (вижте в галерията). На снимката Кери, облечена в типичен за нея предизвикателен тоалет, позира до коледна елха с украса в бяло и златисто.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни