16.12.2016 14:32

Бляскав финал за Бизнесдама на годината 2016

Видян 4929 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Младата бизнесдама Нери Русева продава Dodge и се облича модерно. Именно тя спечели титлата Бизнесдама на 2016 година. Повече от седем рокли донесе на Бизнесдама на годината певицата Жана Бергендорф. Тя загуби цял ден в бутика на Есил Дюран, за да избира тоалет за бляскавото събитие на годината и понеже не се спря на нищо конкретно, свитата и пристигна с пълен автомобил с друхи.


В края на краищата Бергендорф успе да се преоблече само три пъти- веднъж за изявата си на сцената, после за оставането си на гала вечерята и после на тръгване. Точно 175 души присъстваха на церемонията по връчване годишните наградите. Притежателят на конкурса лорд Евгени Минчев започна вечерта с набиране средства за организирания от него Британско Български Бизнес Бал в Лондон. Той подчерта, че идеята на това събитие е България да бъде представена в най-добрата си светлина от своя истиниски елит. В началото думата бе дадена на банкерката Виолина Маринова а след това и на дългогодишния председател на конкурса Марияна Печеян. Сред гостите бе и депутатката Ирена Соколова. Минчев поднесе бутилка Дом Периньон на д-р Ружа Игнатова, която след награждаването и с Бизнесдама на 2014 година, направи световна кариера.


Наградите за 2016-та отидоха при следните дами и категории- Айля Хасан- собствена адвокатска кантора, Весела Нешкова-Керамо- обзавеждане на баня, Александра Терзиева –Пападополу- собствен бизнес, Ирена Кирова- счетоводна кантора, Юлия Забунова- собствена СПА верига, Севделина Фотева- Варчев финанс, Анелия Петкова- 10 години в бизнеса, Ваня Червенкова- 15 години в бизнеса, Славка Занева- „Софтекс Интериори“ Йоана Томова- сватбен организатор. Бизнесдама на годината стана генералният представител на Dodge за България и Румъния Нери Русева. Наградата и бе връчена от британската актриса Ким Хартман, позната в ролята си на Хелга от сериала Ало, ало. В динамичния благотворителен търг бе предложена рисунка на проф. Валентин Старчев- автор на паметника пред НДК. Неговата фантастична картина отиде в колекцията на д-р Ружа Игнатова и нейния съпруг Бьорн. ВИП куверт за предстоящия Бал на топ моделите пък спечели тайнствена дама пожелала анонимност. Снимката с автограф на Хелга и хер Флик отиде при футболния бос Валентин Михов. Сред гостите блестяха още бизнесдамите Илиана Алипиева, Лина Маймарова, Елена Кристиано, Славка Каравелова, Димана Василева, брадърите кака Лара, Ваня Джаферович... Великолепната вечер бе открита с изпълнения на трио Сопрано, по време на които премина и дефилето с кожени облекла на г-н Димитри Казан. Жана Бергендорф, в рокля на Есил Дюран превзе сцената , на която по-късно се възкачи звездната Емануела. Пред гостите бе прочетен приветствен адрес от името на посланичката на Държавата Израел- Н.Пр. Ирит Лилиян. Гостите си казаха наздраве с вината на братя Георгиеви и коктейлите на Тиа Мариа.



На снимката: наградените Александра Терзиева-Пападополу, Славка Занева и Анелия Петкова, в компанията на Петя Раева , адвокат Галина Петрова и Роси Иванова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!