Свързани новини

19.11.2016 08:11

Миглена Ангелова развали годежа

Видян 2393 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Часове след като получи петото си предложение за брак и го прие, Миглена Ангелова разтури годежа, научи ПИК. Дамата в червено е категорична, че пета сватба няма да прави и колкото и да е красив и галантен Антон Стефанов, той няма да се превърне в неин законен съпруг.


Телевизионерката, спечелила любовта на зрителите на ВИП Брадър, за съжаление се оказа, че жестоко ги е подвела. Целият годеж на Ангелова и Стефанов бил просто част от сценария на "На кафе" и от него нямало да произтекат заветните подписи в гражданското. Двамата възнамерявали да се възползват от околосветското пътешествие, които щедрите приятели на журналиста им обещаха, и след като се завърнат на родна земя, да развалят всичко.


"С Тони Стефанов днес бързо се разбрахме: сгодяваме се, аз си прибирам пръстена, посещаваме Рейкявик, Великобритания, Канада и Малдивите, прибраме се и разгодяваме.", разкри пред всичките си почитатели бившата водеща на "Искрено и лично" в личния си профил в социалната мрежа, качвайки снимки от събитието.


С брачно предложение започна  вчерашното издание на „На кафе”, истински панаир за зрителите спретнаха Антон Стефанов и Миглена Ангелова, които си казаха „да” в ефир. Циркът беше пълен, а водещата Гала умираше от кеф, че всичко се случва на живо в нейното  студио.


След като победителката във „ВИП Брадър”, прекрачи прага на помещението, издокараният със смокинг и папийонка журналист коленичи пред нея и гледайки я право в очите, заяви: „Възхитен съм от самата теб, от всичко, което направи, от любовта, която извира от сърцето ти!”



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се