11.11.2016 15:17

Зрителите избират новата Любима звезда на България

Видян 1631 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази вечер от 20.00 часа по NOVA е големият финал на VIP Brother 2016. Миглена, Емануела, Борислав, Ути и Христо са петимата финалисти, а един от тях ще получи най-важната награда – любовта на публиката.


Финалистите прекараха два месеца в пълна изолация. Те изградиха приятелства за цял живот и водиха тежки битки. Плакаха, смяха се, изпадаха в безизходици и затруднения, отказваха и приемаха мисии. Всеки от тях устоя на напрежението и не изневери на принципите си, а силните им характери им помагаха да останат себе си до край. Зрителите ги допускаха в домовете си всяка вечер, а сега е време да изберат своята любима звезда сред тях.


Големият финал на VIP Brother 2016 ще бъде изключително емоционален и динамичен, точно какъвто беше и юбилейният сезон на шоуто. Финалистите ще получат възможността да гледат, заедно със зрителите, а Big Brother ще ги изненада с емоционални видеа от най-близките им хора. Миглена, Емануела, Борислав, Ути и Христо ще усетят най-желаната подкрепа, за да им бъдат вдъхнати сили за най-важната им битка в предаването. Кой ще получи титлата „Любима звезда на България”, определят зрителите на бляскавия финал тази вечер от 20.00 часа по NOVA.


Часове преди финала любимите водещи Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева направиха равносметка на юбилейния сезон на VIP Brother и повдигнаха завесата на звездния финал. Какво споделиха те, можете да видите ТУК.


Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева