27.10.2016 13:10

Петя Раева отпразнува първия рождения ден на Green Line Restaurant с изискано парти

Видян 1864 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С много настроение, специални гости и великолепна храна експертът по здравословно хранене Петя Раева отпразнува първия рожден ден на своя Green Line Restaurant. „Винаги съм мечтала да имам свое място, където да покажа на практира радостта от храненето“, сподели тя.


Само за година столичното заведение се превърна в предпочитано място за делови срещи, спокойни вечери или цветни партита, на които се сервират вкусни ястия съобразени с принципите на здравословния начин на живот.


На тържествената вечер Петя Раева представи част от най-харесваните ястия, както и няколко нови попълнения в менюто, които ще се предлагат от тази есен. Богатата селекция от ястия включваше ордьоври с морски дарове, лобстери и краб; брускети с домашен пълнозърнест хляб и разнообрази сирена, плодове, сьомга и хайвери; предястия от скариди с мус от авокадо и гуакамоле, хапки от чушки с маскарпоне и домати с моцарела, както и здравословните деликатеси: киноа в три варианта - със зеленчуци, с морски дарове и с моцарела, леща Белуга, песто от просо с ароматни билки, екзотични плодове и др.


Първата годишнина на Green Line Restaurant уважиха голям брой популярни личности от родния хайлайф, както и представители на политическия и бизнес елит у нас, сред които кандидатът за президент Пламен Орешарски и съпругата му Елка, бившият евродепутат Слави Бинев, доц. д-р Цвета Маркова, Нихат Кабил, бизнесдамата и собственик на марката бижута SSG Мирела Ненчова, баронеса Денислава Ангелова, Силвия Кацарова, Мария Грънчарова, Виктория Бисерова, Любен Дилов–син, Ники Кънчев, Есил Дюран, Нелина, Дони Василева, Катя Близнакова, режисьорът Борис Панкин, Деляна Маринова-Джуджи, Анелия Петкова, собственик на „Брайдъл фешън“, Таня Дикова, Радослава Минчева собственик на сладкарници “Неделя”, Анелия Бачиийска и много други. Повечето гости бяха спазили препоръчителния зелен дрес код характерен за марката Green Line и ресторанта на Раева. Тортата за рождения ден също беше в зелено и бяло.


За доброто настоение в празничната вечер се погрижиха саксофонистът Кирил Македонски и Есил Дюран, които изпълниха в тандем емблематични джаз и соул класики.


„Това, че всички вие сте тук ме радва изключително много. Храната, която приготвяме тук, в Green Line Restaurant, е създадена с много любов и грижа. Тя е напълно здравословна и всеки, които успя да прекрачи прага на нашето заведение се увери сам в това. Радвам се, че с целия екип успяхме да оправдаем високите очаквания и се надявам да го правим още дълго време!“, сподели пред своите гости Петя Раева. Домакинята на събитието беше облечена в красива зелена рокля по дизайн на Есил Дюран.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева