01/04
12.10.2016 12:08

Връчват медицинските награди днес

Видян 1944 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министри, депутати и партньорите на Националните медицински награди 2016 - Български лекарски съюз, Национална пациентска организация, Националното сдружение на общопрактитуващите лекари и Български фармацевтичен съюз, ще връчват престижните статуетки на светилата в родната медицина тази вечер в хотел Рамада.


Второто издание на годишните награди  NATIONAL MEDICAL AWARDS 2016  ще възнагради хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта, информират организаторите от ВИП Комюникейшън.


Водещи на вечерта ще бъдат Златният глас на България -носителят на престижния ИКАР, Симеон Владов и журналистката и ПР-експерт Патриция Кирилова, облечена с бална рокля от модна къща АМНЕЗИЯ. Церемонията ще открият младите таланти от Клуб по спортни танци Денсинг Тайм София. За родните медици ще пеят оперният певец Орлин Чолаков - Трубадура, фолклорната звезда Поли Паскова и голямата изненада на вечерта - неврологът д-р Неделя Щонова, позната на зрителите като водеща на предаването "Духът на здравето" по БТВ.


 Призьорите ще си тръгнат не само със статуетки и почетни грамоти, но и с подаръци от козметичния гигант Роза импекс и с качествените аромати на парфюмерийната верига Ди Енд Пи.  Както и с ваучери за копирни услуги от най-модерния принт и копи център в София – ZOOM  на бул. Никола Вапцаров. Ще има и специални изненади от туристическа агенция ТЕЗ ТУР.  Гостите ще се насладят на руйното червено вино от ВИЛА МЕЛНИК, както и на колекция испански бели вина и ароматно розе.


 Залата на събитието ще бъде изпълнена с цяло съзвездие от светила в родната медицина,  за които мечтаят най-големите болници по света, но те остават тук, в България. Сред тях са хирурзите - акад. Дамян Дамянов, доц.д-р Иво Петров, проф. д-р Георги Чернев, доц. д-р Васил Каракостов, д-р Славомир Кондов, д-р Веселин Маринов,  неврологът проф. д-р Ивайло Търнев, д-р Ивайло Христов, както и екипите на най-добрите болници у нас Сити Клиник, УМБАЛ „Св. Анна“ - София, Уни Хоспитал Панагюрище, Медика Албена и дентална верига ЕО Дент.  


 


Повече информация в сайта на организаторите: vipcompr.com.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!