11.10.2016 15:00

Новият албум на Ищар вече е на българския пазар

Видян 1142 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само седмица ни дели от поредната вълнуваща среща с кралицата на етно жанра Ищар! Обичаната в цяла България вълшебница на Ориента избра България да представи  за първи път на живо чисто новия си албум Baila на 18 октомври в зала 1 на НДК.


От вчера вече официално можете да го откриете на CD и на българския пазар от Animato Music. Общият брой на песните е 12, сред които сингли на френски, испански и арабски. Текстовете на две от парчетата са дело на популярната френска изпълнителка  Indila, а сред авторите на музиката е френският продуцент и DJ Skalp в колаборация с певеца Matthieu Mendes и Quentin Bachelet.


Защо Baila („Танцувай“ на испански)?


„Танцът е език на тялото, който се изразява в състояние на радост, общност, хармония на духа и тялото. Танцът позволява да се освободиш от напрежението, да забравиш проблемите, да изразиш емоции, когато езикът не е достатъчен. В този албум съм включила своя версия на La vida es un carnaval на Селия Крус (кубино-американска салса певица). В карнавала ми харесват смесицата от култури, цветове, акценти, катарзисът, все тази идея да се превъзмогне нещастието“ , разкрива вдъхновението си Ищар.


Албумът вече е тотален фаворит на френската критика, която го оцени като вестител на  голямото завръщане на звездата на голяма уърлд и етно сцена. От момента на издаването си през юни, Baila оглави редица класации във Франция и не слезе от първите места няколко седмици по ред. Цяла Европа вече танцува в ритъма на големия летен хит A Paris – първи хит сингъл от актуалното издание. Заедно с него онлайн вече можете да чуете и едноименното парче Baila.


Заедно с новия материал от Baila, Ищар ще изпее за българската публика и най-големите си хитове под съпровода на мултинационалния си бенд.


Билети за концерта на Ищар на 18 октомври в зала 1 на НДК можете да закупите от Eventim на цени между 40 и 80 лв.  При закупуване на електронен билет, актуална е и опцията за бързо и лесно чекиране на входа на залата през мобилно устройство като алтернатива на разпечатване на билета. Подробности на www.artbg.org



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв