01/02
11.10.2016 14:40

Авторката на Размерът има значение… кани читателки на червено вино и люта чушка

Видян 2400 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Книгата на Александра Иванова „Размерът има значение (Размерът на талията). Или как промених живота си с удоволствие“ стана безспорен хит на пазара съвсем скоро след излизането си. Тази седмица тя е №1 в класацията по продажби на книжарници „Хеликон“ и на издателство „Милениум“, логото на което е върху корицата.



Впечатляващата история на жената, свалила 42 кг за 9 месеца при това с удоволствие, отговори на търсенията на много жени, които също като авторката преди да срещне своя ментор д-р Огнян Пелов, се лутат в една и съща джунгла от диети и отчайващи физически упражнения.



Официалната премиера на книгата ще бъде на 19 октомври, от 18 часа, в книжарница „Хеликон“ в столичния хотел „България“. Там всички любопитни читателки и читатели ще могат да се срещнат на живо с авторката, която говори духовито и открито за пътя, по който е минала, така, както и пише. Тя ще почерпи с домашно червено вино и люти чушки – едни от нещата, които се препоръчват в режима за хранене, практикуван от нея.



Специален гост на събитието ще бъде и д-р Огнян Пелов – човекът, създал системата за отслабване и оздравяване, описана от Александра Иванова. Той ще отговаря на въпроси и ще даде лични консултации на смелите дами, които споделят проблемите си. Двамата ще обявят и следващите стъпки, планирани за популяризирането на животворния метод за хранене и живот.



Александра е успешна тв продуцентка, която улисана в работа губи форма и близо 10 години се опитва да отслабне, а болестите, свързани със затлъстяването, я тормозят все повече. Тя открива успешната система за отслабване Healthy Beauty&Energy, базирана на традиционното българско хранене, много далеч и съвсем неочаквано. Вижда своя позната от фейсбук – канадка, която се е променила до неузнаваемост. От нея разбира, че зад новата й фигура стои наш сънародник, който практикува в Канада – това е д-р Пелов. Алекс се свързва с него и веднага започва да спазва системата му. Резултатите не закъсняват. Днес тя не само се радва на младежка фигура, но се е освободила от редица оплаквания, чувства се изпълнена с енергия и казва, че целият й живот се е променил. А самият д-р Пелов е обратно в родината и подкрепя своята успешна пациентка в желанието й да сподели опита си много други хора.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

  ПРЕКРАСНИ ДНИ

ПРЕКРАСНИ ДНИ на Вим ВЕНДЕРС - на кино от 29 март 2024

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.