03.10.2016 11:59

Култова прожекция на Криминале в ДНК

Видян 1297 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Третото издание на легендарния Jameson Cult Film Club е на път да разтърси столичния ъндърграунд. Спиращото дъха събитие е една от най-атрактивните кино инициативи, пресъздаваща атмосферата на култови филми в реално време. На 8 октомври пространството на ДНК в Националния Дворец на Културата ще бъде преобразено до неузнаваемост, за да посрещне 350 щастливци, сдобили се с пропуск за дългоочакваното зрелище. Избраният филм за тазгодишното издание обещава незабравими мигове - култовата лента на Куентин Тарантино „Криминале“ (Pulp Fiction). Емблематичен за 90-те години, „Криминале“ продължава да бъде любим на безброй киномани с милиони фенове в целия свят и последователи, които повече от 20 години по-късно не са забравили разтърсващия монолог на Самюъл Джаксън.  Култовият филмов клуб на JAMESON ще пренесе киноманите в дълбините на гангстерския свят на Тарантино, а героите на „Криминале“ буквално ще оживеят пред очите им в поредица от сцени, които ще бъдат пресъздадени на живо в абсолютен синхрон със случващото се на екрана. Зрелището ще бъде разгърнато в пленяващата атмосфера на декори от филма под звуците на незабравимия саундтрак с любими парчета на поколения фенове. Да изживееш Jameson Cult Film Club е много повече от спомен.


Култовата прожекция е безапелационна в своята отдаденост на епохата и атмосферата на избрания филм. През миналия сезон култовият филмов клуб на Jameson представи „ГЕПИ“ – незабравимата лента на Гай Ричи за подземния свят на Лондон. Брад Пит, Джейсън Стейтъм, Вини Джоунс и още десетки образи бяха пресъздадени от млади български актьори с шеметна хореография и визуално разтърсваща сценография в бившия Хладилен завод до Сточна гара. Огромно по площ пространство бе претворено напълно, за да отрази духа на култовата продукция, а зрителите бяха въвлечени в кражба на диаманти, нелегални боксови мачове, заобиколени от безмилостни гангстери в среда, доближаваща се максимално до тази в „ГЕПИ“.


  Прожекциите на Jameson Cult film Club се реализират на два екрана, а взаимодействието на статистите и актьорите със зрителите е запазена марка на инициативата. Предстоящата прожекция на „Криминале“ обещава много изненади за зрителите и гарантира пътуване както във времето, така и в пространството, а всеки гост би могъл да бъде въвлечен в случващото се на метри от него и да се почувства герой в легендарната продукция на култовия Куентин Тарантино.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще