03.10.2016 10:10

Световни титли за 2 български момичета на Little Miss World 2016

Видян 1216 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Във финала на най-престижния международен фестивал за красота и таланти Little Miss World 2016   две момиченца от малки български градчета представиха България: Ралица Николаева – на 9 години от Козлодуй и Марина Георгиева – на 6 години от Твърдица. Тази чест и отговорност те заслужиха като  носителки на титлата Малка Мис България 2016 в своите възрастови категории.


Децата прекараха една незабравима седмица на морския бряг край Солун заедно с представители на над 20 държави, с които вече ги свързва искрено приятелство.  Във Вечер на нациите деца и родители представиха родните си страни-българската делегация, облечена в народни носии разказа за България и впечатли с колорита на традиционни български деликатеси и напитки.


Кметът на Солун получи символично послание и подарък от кмета на Твърдица, предадени от малката Марина, а Ралица подари на организаторката на фестивала и на кмета оригинално българско розово масло.


В деня, посветен на екологията Марина представи своя рисунка – по детски мил и непринуден разказ за помощта към животните. Ралица беше нарисувала атомната електроцентрала в родния си град и  растенията около нея, а в своята защита наблегна на природно чистата енергия и природа и как тя самата помага на своя дядо в отглеждане на пчели които допринасят за поддържане на екологичното равновесие.


Финалното гала-шоу започна с дефиле на участниците в национални костюми, продължи с представяне на талантите, шоу в тематични костюми – флората на родната страна и завърши типично по гръцки със сиртаки и деца, облечени като гръцки богове. Марина представи костюм обсипан с български рози, а Ралица накара публиката да затаи дъх при нейното изпълнение на песента „Детска планета“.  


С блестящото си изпълнение Ралица Николаева   спечели статуетка „Best talent 2016“ за най-добър талант в категория „Вокал“, а на финала спечели титлата Mini Miss World 2016 Princess в категория „Талант“.


В най-малката възрастова група Марина Георгиева стана  Tiny Miss World 2016 Princess в категория „Модел“



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне