30.08.2016 09:55

Калин Терзийски влиза във Фермата

Видян 1251 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Калин Терзийски е шестата популярна личност, която ще се завърне към корените си и за първи път ще живее в близост до земята в истинска ферма. Писателят ще замени литературното поприще с това на фермер и заедно с актрисата Елен Колева, спортния журналист Крум Савов, рапъра DEE и моделите Ася Капчикова и Гери Дончева ще стане част от историята на втория сезон на “Фермата”. За да докаже на себе си и семейството си, че е достоен мъж, Калин ще се върне към детството и казармените си години, когато селскостопанската работа е била част от живота му.


“Живял съм на село всяко лято. И въпреки, че дядо ми и баба ми бяха от селската интелигенция – дядо ми беше директор на училището, баба – учителка - те отглеждаха кокошки, в съседния двор – техни племенници отглеждаха няколко крави и петдесетина овце (там се пробвах да доя, но едва ли помня наученото), а дядо ми беше луд по овощарство и отглеждаше еднокилограмови домати „биволско сърце“ и ягоди. Копаех с дядо всеки ден. След детството две години бях на границата, а там дори и село нямаше. Само автомати, гори и планини. Имахме си едно стадо агнета – пасяхме ги, колехме ги и ги ядяхме. А аз бях заместник на готвача и три дни от седмицата готвех зa 30 души.”, разказа Калин Терзийски. Дали се притеснява от конкуренцията в лицето на по-младите участници коментира така:


“Аз, сравнен с дечурлигата, израснали сред айфони и компютърни игри, съм нещо като Робинзон Крузо сред деца от детската градина.”


“Фермата” започва по bTV на 11 септември.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци