Свързани новини

29.08.2016 13:48

Идат хаос, драми, закъснения и разпадания на връзки

Видян 2871 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 29 (днес) срещу 30 август (утре) Меркурий обръща хода си и чак до 22 септември ще ни тормози, като ни прави напук. Има да се нервираме на неразбирателства, скандали, разпадане на лични и обществени отношения, късане на връзки, закъснения, проблеми с техниката и с транспорта. Понеже на всичко отгоре има слънчево и лунно затъмнение, а плюс това септември е месец 9 в година 9, не подписвайте никакви договори, не лансирайте нищо, не поставяйте начала.


Най-добре е да излезете във ваканция точно другата седмица, но гледайте преди вечерта на 29 август да сте стигнали и да не се връщате преди 22 септември. В противен случай, очаквайте закъснения на самолети, неприятности при транспортиране, невъзможност за осъществяване на комуникации.


Все пак да се почива, докато Меркурий е ретрограден, а не да се прави бизнес. Защо ли? Ами, защото римският Бог на търговците и крадците Меркурий, който е наследник на гръцкия Хермес, покровителства именно бизнеса. А също всякакъв вид  комуникации – личните, обществените, свързаната с тях техника. Когато той ни обърне гръб, връзките се късат, парите се бавят, договорите не се спазват.


Като така и така изчакаха най-дълго и показаха най-здрави нерви и не лансираха президентската си кандидатура, най-добре ще бъде ГЕРБ да изчакат поне до 22 септември, когато Меркурий отново става директен, а най-добре и до 30, когато месецът септември, който носи двойна Деветка като нумерологичен код. Така или иначе изборите са на 6 ноември, а значи стартът на кампанията е на 6 октомври. Коя дата е най-подходяща за партията да издигне кандидата си, която апропо може да бъде използвана и от Реформаторите и другите все още пасуващи преди изборите, предстои да разберем. Сега се връщаме на ретроградния Меркурий, който ще ни тресе от 29 август до 22 септември. Очаквайте пълен хаос вкъщи, в офиса и в различните си видове междуличностни отношения. Внимавайте да не подписвате документи, а също и да не губите бумаги, ключове, хора. Който е съвсем суеверен, дори няма да се качва в асансьора. В никакъв случай не купувайте каквито и да било неща – от кола до ютия. И внимавайте наличните да не ви създават проблеми.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?