14.07.2016 16:33

Калин Врачански и куп звезди се състезаваха в escape стаи

Видян 3475 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Цял куп родни звезди се включиха в първия по рода си ESCAPE ROOM BATTLE (www.topescaperooms.bg) – приключенски тур, включващ седем escape стаи в София, които трябва да бъдат успешно преминати и които носят големи награди на всички участващи отбори.



През пълните с приключения стаи-игри вече преминаха звездата от „Под прикритие“ Силвия Петкова, нашумелият с участието си в „Стъклен дом“ Калин Врачански, театралните таланти Леонид Йовчев и Галя Костадинова (група Метеор) и  Константин Лунгов (ХаХаХа Импро Театър), нашумелите с участието си в музикалния формат Music Idol Тома и Ясен Зердев, създателката на „Пощенска кутия за приказки“ Гери Турийска, сценаристите на „Под прикритие“ и „Господари на ефира“ Георги Иванов и Явор Дедек, скандалният писател и сценарист Тео Чепилов, журналистката и ПР Биляна Славейкова и още много известни личности от различни сфери на шоубизнеса и изкуството у нас.



Те тестваха своя отборен потенциал, премериха сили и показаха силен състезателен дух във фантастичните стаи на Questomania, Escape Way, Mind Rooms, Vestigo, Game Castle, Questhouse и LostRooms. „Беше невероятно преживяване! Забавлявах се много и се почувствах като истински Индиана Джоунс на мисия“, разказа чаровната звезда от „Под прикритие“ Силвия Петкова след края на играта си в стаята „Кристалния череп“ на Escape Way. „Беше жестоко! Нямам търпение да премина и останалите стаи – супер зарибяващо приключение!“, сподели впечатления след играта си в „Портал“ на Questomania Тома. Калин Врачански, Георги Иванов и Явор Дедек пък, които бяха от един отбор, се зарекоха той да стане един от класиралите се с най-добро време. Те разкриха, че се чувстват като истински професионалисти, тъй като вече са преминали през цели две стаи от участващите – „Мъглите на Авалон“ на Mind Rooms и „Портал“ на Questomania.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.