11.07.2016 11:22

Деси Цонева стана водеща на модно предаване

Видян 2630 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Предаването Fashion Close Up в сайта Codefashion.bg, с водеща Деси Цонева, се радва на все по-голям интерес.   Във всеки епизод ще бъде представена марка или продукт отблизо по най-атрактивен начин. В първите епизоди може да видите кралицата на диамантите Мирела Ненчова, собственик на SSG,  както и един различен поглед за българската история с Ивелин Михайлов, собственик на Treasure Bulgaria. Градската мода с новите предложения от Street Fashion Rush , бижутата на Деси Маркова и Desire Mark .Топ Коафьорът Конда и иновативната козметика на Илиана Кондова за салони NUSHI. Ако и вие искате да покажем вашата марка или продукт, само ни потърсете.Fashion Close Up е модерното предаване за градските хора. А много скоро в ефир ще тръгне и модната и лайфстайл телевизия,която заслужавате.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Навсякъде към такива обяви има готови коментари, затова и ми се вижда странно, че очаквате такива. Ако посланието ми изобщо стигне до някого - не се връзвайте! Изпращате около 70 лв. примерно, получавате или не там нещо си, и после нищо не се случва.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци