30.06.2016 13:36

Лечебната сила на храната в Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова

Видян 3124 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     В началото на лятото издателство „Апостроф“ ще публикува книгата „Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ от режисьора Стилиян Иванов. Книгата е продукт на желанието на автора да разкрие тайната на щастливия и здравословен живот и да сподели с читателите знанията си за лечебната сила на храната.


Премиерата ще се състои на 7 юли 2016 г. от 19,00 часа в лоби бар и тераса „Сакура“, хотел „Маринела“. Със специалното участие на д-р Людмила Емилова.


  Стилиян Иванов е автор и режисьор на повече от 40 документални филма, някои от които се излъчват в цял свят. Успехът на първата му книга „BG ТАЙНАТА. От Орфей до Ванга“ го убеждава, че трябва да продължи мисията си да събира знанието, опита и съветите на забележителни българи в полза на хората.


Настоящият том е съвременен пътеводител към щастливия, здравословен и хармоничен живот. „Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ е издание за хората, които искат да намерят лек не само за тялото, а и за душата си. Хиляди са съветите на световни учители по здравословен живот през вековете, които учат да се храним природосъобразно, за да черпим от силата и енергията на природата. Тази книга ни дава нещо повече, а именно знания за здравословното хранене, за лечебното гладуване и за това как храната може да повлияе на физическото и духовното здраве на човека.


„Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ ни запознава в детайли с лечебния ефект от гладуването по системата на Лидия Ковачева. Техниката и ефикасността на този метод са изключително популярни и признати в цял свят, но само петдесет лекари на планетата притежават официални права за прилагането му. Един от тези международнопризнати специалисти е българката Людмила Емилова.


Книгата позволява на читателите да опознаят системата на Лидия Ковачева чрез думите и практиката на нейната най-изявена ученичка – д-р Емилова, която избира да прилага системата на плодолечението като най-олекотена форма на лечебно гладуване. На страниците на изданието варненската лечителка споделя своя 20-годишен опит и натрупаните знания, подкрепяйки ги с академични и научни факти.


От книгата научаваме за Центъра за здравословен живот на д-р Емилова, работещ в абсолютна симбиоза между научната и природната медицина. Място, където академичните знания и отколешните традиции говорят общ език, а методът на Лидия Ковачева е приложен върху повече от 45 000 пациенти. Книгата ни запознава с историите на някои от тези хора, намерили сили да се излекуват, да подобрят живота си или да се преоткрият и да изградят един абсолютно нов начин на живот за себе си и своите близки.


Авторът ни дава възможност да научим за ефекта на лечебния метод и от любопитните истории на известни българи, доверили се на системата на Лидия Ковачева. Нешка Робева, Глория, Тони Димитрова, Славка Калчева, Къци Вапцаров, Мая Нешкова, Юри Ангелов, Марта Вачкова са само част от героите на тази книга. Самата д-р Емилова споделя на страниците на книгата своите лични съвети и рецепти за здраве, щастие и по-добър и хармоничен живот.


„Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ е безценна и кратка енциклопедия, която ни помага да намерим пътя към хармонията, баланса и радостта от живота.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв