09.06.2016 13:32

Димитър Абрашев става водещ на Директно по Bulgaria ON AIR

Видян 1282 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Журналистът Димитър Абрашев, добре познат със силните си интервюта и разработки по важни съдебни, криминални и социални теми в предаването “Темида, както” и с разнообразния си журналистически опит извън телевизията, влиза в нова роля в ефира на Bulgaria ON AIR от понеделник, 13 юни.


Той става водещ на актуалното токшоу „Директно“, което се излъчва от понеделник до петък в 17,50ч. на живо по Bulgaria ON AIR. То показва мненията на хората по любопитни теми от обществения и културния живот в преки връзки, с анализ на експерти и популярни личности в студиото. С присъединяването на Димитър Абрашев към „Директно“ се променя и динамиката на предаването, което ще се доближи още повече до концепцията за „инфотейнмънт“.


От 13 юни, всеки делничен ден след Новините ON AIR в 17,30 ч., “Директно” ще предлага микс от коментари, информация, различни мнения и видеоматериали по широк кръг от теми, които засягат хората.


Досегашната водеща на „Директно“ Неда Василева става част от новинарския екип на Bulgaria ON AIR като репортер и водещ на емисии, а в предаването ще има репортерска рубрика.


Димитър Абрашев има дългогодишен опит като репортер и редактор в радио, телевизия, печатни медии, както и в Българската телеграфна агенция в продължение на повече от 12 години. В Bulgaria ON AIR е автор на съдебното предаване „Темида“ още от създаването на телевизията. Абрашев е носител на десетки награди за журналистическата си работа, сред които „Българската Европа“, „Валя Крушкина“, годишната награда на Съюза на юристите, наградата на Върховния касационен съд, МВР  и други. Отразявал е събития на горещи точки в България и чужбина, включително бедствия и извънредни ситуации. Има опит и като преподавател в Националния институт на правосъдието и Военната академния "Г. С. Раковски".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и