Котлет на ул. Нишава има оригинална концепция. Сред минималистичния дизайн, който е доста приятен, са комбинирани няколко неща. От една страна, както личи и по зоната за шоукукинг и красивата топла витрина, а също по елегантната маса с няколко стола, от заведението може да се вземе за вкъщи или да се хапне на място храна. Ние станахме почитатели на специалитета – дърпано свинско, толкова крехко и „на конци”, на пилешкия кебап и на другите кулинарни творения. От друга страна, това е и стилен месарски магазин – не е оксиморон, където предлагат говежди Ай Раунд, Херефорд, Блек Ангъс – бон филе и рибай, Томахоук стек и Ангъс бургер от Австралия, а също всякакви други меса и колбаси от висока класа. От трета страна, е и бутик за подправки. Можете да избирате например между червена, синя, различни видове хималайска сол и такава с трюфели. Или пък между сортовете испански зехтин и балсамико, от пастета иберико или различните салати. София имаше нужда от такова място и си го получи. Не на последно място, впечатляващи са и чудесното обслужване, и брандираните хартиени пликове.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Случай, който предизвика силен отзвук в ...
бТВ Синема 28 април 21:00ч.
Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит
Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:
- Какво значи това?
Той:
- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.
Тя:
- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!
Днес ще имате повече служебни задължения от