Свързани новини

10.05.2016 13:23

Холивуд се завръща в Кан

Видян 3339 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

КАН
БОРИС АНГЕЛОВ
СПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК НА 19’  


    Тежката артилерия на Холивуд се завръща на фестивала в Кан след няколко години, в които странеше от шоуто на Лазурния бряг. Този път няма премиера на суперпродукция от ранга на Междузвездни войни или Лудия Макс от последната година, затова пък киноиндустрията идва със супер актьорите си.



Знаково е идването на Робърт Де Ниро, който играе в един от първите филми, продуцирани от най-големия собственик на киносалони в САЩ и Канада и реален спонсор  на целия този бизнес Харви Уайнстайн. Миналата година, ако си спомняте от нашите кореспонденции, той се зарече, че му е писнало от продуценти и сам ще си прави филмите, които ще показва. Останалите да си търсят екрани, на които да се пробват. Както се казва – речено, сторено. Филмът с Де Ниро е боксов – нали го помните в Разярения бик, макар тук да не е боксьор, а треньорстващ мениджър. Името на продукцията е Ръце от камък, а режисьор е венецуелският евреин Йонатан Якубовиц, а истинската история е за панамския бияч Роберто Дуран, изигран от Едгар Рамирес и неговите легендарни мачове с епохалния Шугар Рей Леонард през 70-те и 80-те години. Де Ниро вече обяви, че филмът е много добър и кани всичките си приятели по света да го видят.



Също извън конкурсната програма фестивалът започва утре с прожекция на новото от Уди Алън. 80-годишният от няколко месеца режисьор показва Кафе Сосайъти, като действието се развива в златните години на Холивуд преди Втората световна война и иронизира Америка, киното, мъжете и жените и любовта – нещо, което геният винаги прави по своя невероятен начин. Звездата му този път Кристен Стюарт е в знакова роля и в конкурсен филм – Персонален пазаруващ на Оливие Асаис, където пък сюжетът я праща в света на голмата мода. За радост на Диор и Шанел, чиито дрехи носи като рекламно лице и ще ги разходи с целия си блясък по прочутите стъпала с червения килим пред Фестивалния дворец на Кроазет. Въпросът е със своята приятелка Соко ли ще бъде.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но