20.04.2016 13:22

Postmodern Jukebox с предизборен албум

Видян 1462 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

               За броени седмици свършиха седящите места за концерта на световните суинг вълшебници Postmodern Jukebox на 31 май в Зала 3 на НДК! Групата идва у нас на върха на световната си слава за два концерта (в София на 31 май и в Пловдив на 1 юни в Античния театър) и организаторите от BG Sound Stagе се принудиха бързо да пуснат допълнители билети.  Ситуацията обаче не е прецедент - ексцентричната винтидж компания на Скот Брадли в момента е на европейско турне с напълно разпродадени първи дати. Пътят им към България преминава през близо 40 концерта в най-големите зали в Западна и Централна Европа, където Postmodern Jukebox изпълняват актуални хитове и джаз стандарти, преобразени до неузнаваемост в закачлива ретро стилистика. 


   И докато Съединените щати са обзети от предизборна треска, миналата седмица Postmodern Jukebox пуснаха в продажба най-новия си, десети албум - Swing The Vote! Вместо политика Скот Брадли събира в него някои от най-актуалните YouTube сензации, като Are You Gonna be My Girl, Call Me Maybe, Never Gonna Give You Up, Cry Me a River. Само ден след официалната си премиера, албумът оглави класацията на iTunes - Top 100 Jazz Albums!!!  В България Postmodern Jukebox ще изпълнят всяка песен от него, както и някои от най-успешните си хитове досега със специално подбрани музиканти (до този момент в парчетата са взели участие над 30 различни изпълнителя). Иначе стилът е ясен – момчетата ще са с тиранти и карирани костюми, а гласовитите неустоими момичета ще блеснат със зашеметяващи винтидж тоалети, прически и грим.  Билетите са в продажба с мрежата на Ивентим, в Билетния център на НДК и на касата на общината в центъра на Пловдив.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.