24.03.2016 10:08

Postmodern Jukebox с два концерта у нас

Видян 2279 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американската формация Postmodern Jukebox идва за първи път у нас на върха на световната си слава за цели два концерта тази пролет – на 31 май в зала 3 на НДК и на 1 юни в пловдивския Античен театър.


Групата вече стартира европейското си турне с напълно разпродадени първи дати и с множество бисове на всяко участие. Пътят им към България ще премине през още близо 40 дати в най-големите зали в Западна и Централна Европа. А шоуто им тук ще ни зарадва с актуални парчета от върховете на класациите, преобразени до неузнаваемост и изпълнени виртуозно в ексцентричната винтидж стилистика, която направи групата световно явление.


От най-големите хитове от последните години, като “All about the bass“, “Shake It Off” на Taylor Swift и “Steal My Girl” на One Direction, през рок и поп емблеми на новия век – каквото и да избере Скот Брадли, магията е налице и той доказва, че всяко ново е добре забравено старо.


Роденият в Лонг Айланд Брадли е израснал и възпитан с вкус към суинг и джаз стандартите. Получава класическо музикално образование, но бързо разбира, че не може да изрази таланта си в неговите рамки. Така се ражда идеята да съчетае традициите и съвремието по един нов и неочакван начин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв