14.01.2016 16:22

Кабинетът плячкоса Корал

Видян 7234 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Правителството, което ни управлява, след серия от машинации и процедури изпълнени с корупция, най-сетне предаде и плажа Корал в ръцете на бетона и олигарсите. През 2015 г. МРРБ е допуснало сериозни, груби нарушения относно Корал, сочещи единствено за повсеместна корупция. Дори и Министерски съвет е използван и въвлечен, за да може плажа Корал да попадне при когото трябва, а не при онзи, който съвсем легално и честно е спечелил процедурата за еко-концесия! Фактите, които ще прочетете може да се опишат с една единствена дума: ГАВРА. Гавра от страна на едно цяло правителство с честните граждани на България. Заради кожата на един плаж.
 
По едно и също време, в рамките само на месец април 2015 г., МРРБ пуска две различни процедури за плажа Корал, за едно и също нещо - наем за 5 години и концесия за 15 години... факт които граничи с абсурда... както ще видим по-натам с единствената цел плажа да бъде спечелен от определен "техен" кандидат. Наемът може да бъде отменен само ако концесията е влязла в сила. Недоумение буди и фактът, че министър Лиляна Павлова пуска процедура за наем за 5 години, а не за 1 година тъй като нейният "основен мотив" е през летния сезон на 2015 г., плажът да има наемател.
На 8 април 2015 г. е издадена заповед за наем на плажа Корал за 5 години, но след като стана скандала с излетия не-бетон на к-г Юг, на 15 април, министъра Лиляна Павлова, като защитна реакция, обяви процедура за т.н. „екологична концесия“. Въпреки това процедурата за наема си остана валидна, на нея се явиха 3 фирми, 2 от които на Сава Чоролеев, като беше ясно кой ще спечели този мним конкурс. От „Да запазим Корал“обжалвахме тази процедура  и благодарение на това, на 31 май 2015, Корал беше обявен за неохраняем плаж и остана така през летния сезон на 2015 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Путин

За Русия няма "враждебни нации", а само "враждебни елити": Путин

Русия няма намерение да отменя културата ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на