12.01.2016 10:24

Банско ще отбележи Световния ден на снега

Видян 1618 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По случай Световния ден на снега - 16 януари (събота), на пистите в местността „Бъндеришка поляна“ ще има редица прояви, които са част от световната инициатива за популяризирането на зимните спортове сред децата, съобщава КМЕТА.бг.

В програмата за деня е предвидено провеждането на концерт на рокгрупа "Легендите", както и рапърите от "Ъпсурт", oсвен това за най-малките от фирмата-концесионер ще организират специален флашмоб на тема: "Междузвездни войни", както и много танци, игри, изненади и подаръци. Началото на програмата е предвидено да започне в 10.00 часа. От 12:00 часа на откритата сцена на „Бъндеришка поляна“ ще излязат "Ъпсурт", Мария Драгнева, балет "Нова", Dj Cass, принц Хубертус, а в 13:00 часа започва изпълнението на "Легендите". Водещ на цялото шоу е Део.

Специално за Деня на снега всички деца до 12 години ще могат да ползват съоръженията в ски центъра на символичната цена от 1 лев, а билетът за кабинковата въжена линия, която свързва Банско и Бъндеришка поляна /без останалите съоръжения/, ще струва на всички останали 10 лева.

Световният ден на снега /World Snow Day/ е специална инициативна кампания на Световната ски федерация, която си е поставила за цел да въвлече децата от най-ранна възраст в зимните спортове.

Инициативата страртира през 2009 г., като набира все по-голяма популярност и тази година в снежните празници ще участват 484 зимни курорта от всички континенти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.