07.01.2016 11:13

Поп иконата Деспина Ванди за първи път с концерт у нас

Видян 2060 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Най-успешната гръцка изпълнителка в света Деспина Ванди, която ще изнесе първия си концерт в България на 21 февруари от 20:00 часа в зала 1 на НДК, ще пристигне в София заедно със съпруга си – футболната легенда Демис Николаидис. Звездното семейство е любимата светска двойка на южната ни съседка, където много често ги наричат  Гръцкото семейство Бекъм.


Европейският шампион от Португалия 2004 и един от най-великите гръцки футболисти за всички времена сам е изявил желание да придружи певицата по време на първата й изява у нас. В шоу средите вече усилено се говори, че концертът на Ванди ще бъде сред най-впечатляващите събития тази година. На него гръцката дива ще изпълни най-големите хитове от началото на кариерата си досега.


Деспина и Демис са заедно вече от 16 години и се обичат толкова силно, колкото и в началото на връзката им. Тогава легендарният футболен ас и настоящ президент на АЕК е присъствал на всички концерти на певицата, без да се осмели да й признае, че я харесва. Разбирайки за чувствата му от общи приятели, самата Деспина се появява на сцената с фланелка на АЕК с неговия номер. В отговор Николаидис й изпраща цветя и така започва връзката на една от любимите на цяла Гърция светски двойки. След сватбата им през 2003 г. се ражда първото им дете – Мелина, а през 2007-а и синът им Йоргос.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични