Свързани видео

30.12.2015 10:15

Пътуването във времето е реалност? 800-годишен мобилен телефон го доказва!

Видян 3439 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Тайнствен артефакт с клиновидно писмо е открит по време на археологическите разкопки в Залцбург, Австрия, съобщава Daily Express. Това, което изумява е огромната прилика на глинената плоча със съвременните мобилни телефони. Шумерски плочи обикновено могат да бъдат намерени в съвременен Иран и Ирак (Древна Месопотамия), как тази се е озовала на такова далечно разстояние, и дали това не е доказателство за напреднала цивилизация или пътуване във времето?


Плочата датира от около 13 век. По това време шумерският стил на писане - обикновено известен като Клинопис - вече е съществувал от няколко хиляди години, разработен е в Месопотамия преди около 3,500 до 3000 година преди Христа.


Според скептиците клиновидните плочи не са нещо необичайно - досега приблизително два милиона са били открити. Езикът е бил мистерия до 19 век, когато неговият код е бил дешифриран.  Липсата на достоверна информация за разкопките и стряскащата прилика със слушалка на мобилен телефон кара много хора да твърдят, че всичко е само измислица, игра с въображението.


От своя страна, НЛО ловците виждат в "мобилния телефон" доказателство за извънземни цивилизации, посещавали Земята в древността.


Скорт Уоринг, редактор на НЛО Daily, заключи: "Това е видно от този мобилен телефон, като устройство, което някой с напреднал познания за бъдещето е създал".


Според сайта Ancient Code намирането на древния телефон е повече от сензационно и означава, че е възможно в далечното минало, някой да е видял нещо, което прилича на комуникационно устройство като мобилен телефон и е решил да го пресъздаде на камък, което доказва, че пътуването във времето е реалност.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева