19.08.2015 15:45

Глобяват проститутки без работно облекло в Милано

Видян 1681 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Проститутки, работещи на основните пътища в Милано, ще бъдат глобявани с 500 евро, ако видът им не отговаря на стандартите за пътни работници, съобщава БГНЕС.


"Към секс работничките трябва да се отнасяме като към персонал, който работи на пътни конструкции и трябва да бъдат принуждавани да обличат дрехи, които помагат за тяхното забелязване", каза заместник-кмета на Милано Лучиано Синигалиа, цитиран от в. "Индипендънт".


Решението ще означава, че традиционните за професията къси поли ще трябва да бъдат заменени от светлоотразителни гащеризони и жилетки. Проститутките, които са залавяни втори път без необходимото светлоотразително облекло, ще бъдат задържани от полицията.


Зоната във и около северния италиански град изживява бум на представителки на най-старата професия, заради провеждането на Световното "експо" изложение в Милано. Според данни близо 15 000 проститутки са пристигнали за събитието, което местните вече наричат "секспо".


"Работничките", които през последните месеци са пристигнали в Милано, са от различни страни, сред които България, Бразилия, Китай, Нигерия и Мароко.


Особено забележимо е увеличението на жрици на любовта по главния път, свързващ Милано с Кремона и предизвиква проблеми със сигурността по пътищата, коментират властите в близкия град Спино Д`ада.


"Почти сме готови с окончателния проектозакон на документа. Надявам се да е готов и да влезе в действие от септември", каза още Синигалиа пред италианското издание "Кориере де ла сера".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец