13.01.2015 13:01

Отиде си Континентал Плаза – любимият ресторант на Слави и не само

Видян 5615 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Континентал Плаза отиде в историята. За това първи сигнализира в предаването си Слави Трифонов, без да назовава по име заведението.

„Ходех в тоя ресторант отдолу, под студиото. Повечето пъти сам си бях”, разказа в понеделник вечер в шоуто тв водещият. Освен на него, ресторантът беше любим на маса народ. Някои от партитата, на които сме присъствали там, а те са толкова много, че трудно бихме ги изброили – няколко десетки са поне, да не кажем над 100, са си направо легендарни. Примерно сватбата на най-успялата бг манекенка Гергана Полежанова, когато в огромния салон и в хубавата градина на заведението се изви такова хоро, че даже Ку-ку бенд и самият Слави бяха поразени, понеже очакваха да бъде яка снобария. Или примерно първия рожден ден на Ивайла Бакалова като Мис България, когато още беше с бизнесмена Румен Гайтански и просто нямаше актуална звезда у нас, която да не присъстваше на наистина удивително веселия и мащабен купон. Последно бяхме в  Континентал Плаза пролетта преди евроизборите, когато група дипломати и ВИП възпитаници на МГИМО представиха изключително ценен многотомен труд.  


Златното време на Плазата бяха годините в средата и края на 90-те и в началото на новия век. Честно казано, на нас никога не ни е било по сърце – с характерната ламперия и бара в стил соцшублер, се чувствахме като завърнали се в 1984 г. Както и в друг ресторант от елитната верига – този на върха на НДК. Ала със сигурност Континентал плаза си имаше класа. Сега остава да видим какво ще има на мястото на легендата, защото по ремонта личи, че се готви нещо мащабно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци