Свързани новини

25.11.2014 17:12

И ДА, И НЕ! Най-популярната пица на парче на Гардън хаус

Видян 3484 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Със сигурност, ако някой каже на друг: „Знаеш ли къде е ресторант Гардън хаус”, попитаният много ще се зачуди и няма да може да отговори. Ако обаче въпросът е: „Знаеш ли я тая най-старата пица на парче, дето е до Аптека”, мястото е известно точно така на софиянците в повече и в по-малко, голяма част от народонаселението на нашия град ще отговори утвърдително. А немалко ще се окажат и лично опиталите онези пици на парче, които породиха истинска хранителна революция в София. Която не е твъде здравословна едно заради затлъстяването и второ заради продуктите, които се влагат без оглед на ГМО, растителни мазнини и т.н. Защо точно тази пица на парче денонощно събира народ и се радва на такъв търговски успех толкова години? Локацията не е всичко, понеже центърът вече е пълен с малки, големи и още по-големи конкурент, някои от които и на по-добри места, а пък нямат такъв успех. Според нас, освен градската легенда, че това са пиците на парче, огромна роля играе и дебелината.


Ученици, таксиджии, охранители и другата многолюдна публика от почитатели на точно тази пица на парче със сигурност се вълнува от тази тема, тъй като действително Гардън хаус се старае за пухкавостта на творенията си. Правят се и нововъведения. Например машините са майонеза и кетчуп, инсталирани в съседство, все така на тротоара на Патриарха. Не коментираме доколко общинските разпоредби са спазени при изграждането на тези и другите съоръжения, които помагат въпросния бизнес модел да работи толкова добре.


И все пак, тя се върти. И Земята, и пицата на облицования напоследък с дърво ресторант. В който почти никой не влиза. То не му и трябва, защото на уличния тротоар се правят бая хилядарки всеки ден. И какво от туй, че майонезата и кетчупът от машините там правят без друго водещите до затлъстяване пици още по-нездравословни, след като народът ги кльопа?!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.