15.12.2008 17:43

Руми Атанасова: В България е пълно с “тежки души”

Видян 8698 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Така наречените „тежки души” трудно се освобождават и пречат на живите и ли вечно търсят през кой да виждат земния свят. Едно убийство беше сред първите  по-важни. Всичко, което тази убита душа сподели с мене, стана. Той не споменаваше имената на онези, които ще убият след него, но каза,че е важно за България и няма да се променят нещата скоро, но и че няма да спрат докато страната не се промени и изчисти. Има още около две години до тази кулминация. Не обичам лошите прогнози и ги избягвам, защото те формират събития, но ние сме в тази България и живеем с проблемите й. Бялата кармична риза не се оплита лесно. Убийствата продължават и няма да спрат, докато се съберат достатъчно души да изтеглят „влака” на еволюцията на народа”, каза пред 19’ Руми Атанасова. Според нея ясновидството, астрологията и нумерологията, картите или кафето, както и всички методи за гадаене, са средство за информация на човека. “Информираният човек е въоръжен и може да формира живота си. Осъзнато да живее и прави своите избори, да помага на Вселената да се разширява”, коментира логиката си тя. Според нея клиентите й много често искат да чуят маловажни неща, а жизненоважните не ги интересуват.
Тя вече е наясно какво ще се случи догодина: “Важни за политиката  на България ще са пет месеца от годината и всички събития ще спомагат за промяната. Тежка година за народа и икономиката. Сега сме в дълбокото на локвата. С тези проблеми в Европа и света всяко евро е ценно.  Навсякъде борбата вътре в човека е най-трудна, а видимото не винаги е реалното. Едно междинно правителство ще има според мен. То  щe  е изтъкано от скандали, но постепенно ще започнат нещата да се наместват. Един  утвърден политик ще направи голям  гаф. Това е човек, който не е от онези, които стоят в сянка. Той ще активира поредица  от истини, които ще излязат на светло. През пролетта ЕС ще ни подаде малкото си пръстче, след като сме се понаучили през зимата, че е добре да уважаваме повече себе си. Май това ни липсва най-много. Една от основните ни задачи са не толкова политиците, колкото децата.  Третото правителство ще е по-кадърно, вече друго поколение политици”.
Руми прави и други прогнози, които звучат много по-обнадеждаващо: “В България няма да има сериозни трусове”.
Ясновидката е щастлива, че може да облъчва с положителна енергия зрителите на ТВ1, която ще даде възможност на нейните предавания „Шоуто на нощта” и „Вселената душа” да помагат на хората. Тя стартира и първото окултно интернет радио в България, предава в специализираното училище „Маг”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще