13.12.2008 09:17

Бездомно куче стана световен герой чрез YouTube

Видян 1944 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бездомен пес се хвърли под колелата на автомобилите на скоростна магистрала в чилийската столица Сантяго, за да спаси друго куче, блъснато от кола. Покъртителната случка е хит в уеб-сайта за видео-обмен YouTube.


На клипа се вижда как първо автобус блъска пресичащо магистралата куче, как то рухва и агонизира на платното. След което друго куче, забелязало първото отдалеч, хуква смело между автомобилите, за да го спаси. Щом четириногото достига своя събрат, то го захапва за врата и започва да го тегли към банкета, встрани от автомобилния поток. Кадрите, заснети с полицейска видеокамера, първоначално са били показани по чилийските тв канали, след което качени на YouTube. В интервю за телевизията полицаят Хорхе Ривас отбелязва, че след излъчването на материала в полицията са позвънили десетки граждани, които са изявили желание да приютят кучето-герой, стига да бъде открито. „Всички те споделяха вълнението си и възторга си от постъпката на бездомното куче-спасител“, казва Ривас. Случката даде началото на широкомащабна кампания в Сантяго, призоваваща чилийците да не си купуват породисти кучета и котки, а да си изберат домашен любимец сред бездомните в приюта. Клипът с трогателната кучешка история може да се види в YouTube на адрес: http://www.youtube.com/watch?v=fXXaRECHHT4



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще