Свързани новини

16.06.2014 14:11

Tori Amos идва за концерта си в София на 20 юни

Видян 1385 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Tori Amos ще ни представи първокачествено живо изпълнение с най-силното си оръдие - Bösendorfer 280. Виенският роял, който ще бъде специално транспортиран за концерта й в София, е сред най-висок клас музикални инструменти в целия свят. Пианото се отличава с мощен басов регистър, широка динамична амплитуда, както и перфектната механика, които ще помогнат на Tori да разгърне виртуозните си възможности в пълен блясък. На 20 юни  първи на сцената на Зала 1 на НДК ще излязат британците Hannah Lou и Trevor Moss, които ще подгреят Tori Amos, преди тя да представи  дългоочаквания от всички нов албум Unrepentant Geraldines както и най-ебмлематичните си парчета.


В специално интервю за екипа на EventEase Tori сподели, че въпросното пиано е най-близкият й приятел, който знае всичките й тайни. Ако роялът „проговори“, ще може да ни сподели истории, които Tori изживява и споделя само с него по време на емоционалните си музикални изпълнения. Истории, които ще можем да чуем на живо в София  този петък -  20 юни.


Освен за дъщеря си, пианото и новия албум, Tori ни разказа някои от личните си мисли и убеждения по различни актуални житейски теми.


Тя сподели, че според нея основният проблем, който спира хората да  стигнат до там докъдето мечтаят, е страхът им от поемане на отговорност.


Ето и  няколко реда от вдъхновяващия разговор:


Намирам за основен проблема с нежеланието за поемане на отговорност. Хората се страхуват да чувстват и да бъдат искрени, защото ги е страх от поемане на отговорност за действията и мислтите им.  А аз смятам, че поемането на отговорност е това дело, което ти дава най-голяма сила и свобода в живота. Да бъдем отговорни към другите, но на първо място към самите себе си. Да си признаем, че в разговора, който току що сме провели с някого, е имало начин да бъдем една идея по-честни и лоялни, да признаем, че и ние сме проявили нетърпение и натиск. Не е бил само другият. Трябва да бъдем много внимателни – ако постоянно е „някой друг“, ако винаги е: „Той беше, тя беше, те го направиха.“ и никога не е „Аз бях.“, тогава постоянно се опитваме да избягаме от отговорност.  А да си отговорен е най- силният ход, който можеш да предприемеш. Става дума за собственото ти присъствие в настоящето. Трябва да си тук и сега – да признаваш и следиш постъпките си. Да си тук сега е най-могъщото място, на което можеш да попаднеш. Понякога може да е малко болезнено. Честността често е трудна за преглъщане, но преглътнеш ли я веднъж, тогава започваш да се чувстваш много по-добре. Започваш с тези малки стъпки към промяната на самия себе си. Тази промяна, която ще ти осигури живота, за който мечтаеш. Не е вярно, че хората не се променят. Можеш да се промениш – просто трябва да го искаш!



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата