Свързани новини

20.05.2014 13:48

Апостроф публикува скандалната книга „Дневниците на една курва“ от Калина Паскалева

Видян 7325 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В края месец май издателстство „Апостроф“ публикува дългоочакваната книга „Дневниците на една курва“ от известната журналистка Калина Паскалева, чието име от години гастролира в медийното пространство. За тази книга се говори много преди появата ѝ. Историите в нея са също толкова провокативни, колкото и тези за авторката, с разликата, че първите са достоверни. „Дневниците на една курва“ съдържа неподправени разкази за грозната истина, прикрита с много грим, лъскави атрибути на привидния успех, пари. И онази крива усмивка на една красива жена, научила истината за живота по особено жесток начин - докато е вярвала в любовта или се е спасявала от мизерията. Мутренски купони, властни мъже, манекенки, плеймейтки, лица от кориците, сводници, босове и спортни звезди, наркотици, престъпления. В тази книга има по много от всичко.


Историите са написани по действителни случаи. В тях няма романтика, нито сладникави думи за любов. Някои са написани с кръв, други с ярко червило. Част от тях ще ви накарт да се изчервите от срам, други ще събудят възмущение и дори гняв. Те далеч не са просто истории за секс, а разкриват дълго прикриваната истина за ситуацията в държавата ни, която още лекува белезите на прехода. Това е история за възхода и падението. В нея се разкрива как се организират престъпни схеми, как се става телевизионна звезда само за една вечер, какво и колко тиструва да си на кориците на списанията. Всички персонажи в книгата представляват събирателни образи от нашето съвремие. Всяко припознаване в някой от  героите може да е плод единствено на гузна съвест.


От тази книга ще научите как ухажва Маргина. Това е първият откровен интимен разказ за митичния и страховит бос Красимир Маринов, като блян на стотици жени. Истината за това какви любовници са били Димата Руснака и Тони Клюна, както и някои от най-скъпоплатените футболисти у нас. Какви подаръци е правел Жоро Илиев и на кого. Колко плахо момиченце е била в миналото си най-коментираната днес плеймейтка и какъв е истинският статут на много от актуалните манекенки и именити певици.


Главната героиня от историята, на име Мария, е с много лица, всяко от които е реално. Тя е окрупнен образ на всички онези момичета, с които мъжете изневеряват. Хиляди желаят да са на нейно място, да носят най-модерните дрехи, скъпи аксесоари и да карат най-бързите спортни автомобили. Блясъкът ѝ заслепява всички останали и предизвиква тяхната откровена злоба. Тя и жени като нея вечерят на определени места и никога не си плащат сметката. Ресторантите, в които я водят са изискани и скъпи, а тя е жадувано украшение на всяка маса. Косите си прави в определени салони, гримират я най-известните гримьори. Тя и приятелките ѝ са любима тема на медиите. Мария е онази жена, от която всяка друга се ужасява, а всеки мъж пожелава.  


Отвъд бляскавата страна на този завиден живот Мария е била момичето, което мутрите са „поръчвали“, което дилъри са продавали, което сводници са преследвали, на което почтени бизнесмени и известни личности са плащали за секс, докато на екрана се усмихват и разказват за щастливия си семеен живот. Тя е момичето, което познава тъмната страна на много мъже. Удряла е и е била удряна. Забърквала се е в истории с фатален край. Покривала се е за дълго и много пъти е пожелавала смъртта си.


Докато се забавлява или просто оцелява, Мария ще ви разкрие едни от най-шокиращите и скандални истории от малките часове на денонощието в най-лъскавите столични заведения. Нейните разкази едва ли ще се изчерпят със стотина страници, защото „Едно е сигурно – българският мъж винаги ще има пари за курви, наркотици и чалга“.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни