Свързани новини

22.04.2014 15:46

Живко Петров Трио представя албума Between the worlds

Видян 1336 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Живко Петров ТРИО, подготвят пътуване до планетата на музиката с нови композиции от предстоящия албум „Between the worlds“. Начало на концерта 22:00 часа, отправна точка на пътуването СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ, крайна цел – пълноценен заряд и приятни емоции.


          


В първия си концерт за 2014 година JP3 канят ценители и меломани на пътуване до музикалната планета, като представят първите готови композиции от предстоящия си нов албум. Живко Петров, Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов ще очакват аудиторията на борда на СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ, когато за първи път ще бъдат представени 5 нови пиеси.


Новите заглавия от триото, които звучат като обещание за щастие, са: „Between the worlds“ (както ще се казва и следващият албум на JP3 ), „The third day of the year“, „New Step“, „Minority Blues“, „The time is now“.


Една от композициите, които ще представят музикантите от сцената на най-добрия клуб за жива музика у нас, е написана от Веселин Веселинов-Еко, а музиката за останалите е дело на маестро Живко Петров.


На концерта между световете и пътуването от между планетите удоволствие за сетивата ще звучат и добре познатите „Understandable“, „Poison“, „It's a Dream“, „Follow the Sun“. Триото работи и по няколко джаз стандарта, които на 24 април ще бъдат изпълнени в нов прочит, носещ забележителния отпечатък и звучене на JP3.


          


В четвъртък с първите композиции от „Between the worlds“ почитателите на JP3 за няколко часа ще бъдат в приятно състояние на безтегловност между два свята – този, който обитаваме, и фантастичния свят на музиката. Полетът е насрочен за 22:00 часа, а билетите ще бъдат достъпни на място, в деня на събитието.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се