Свързани новини

28.02.2014 13:26

Академичния ансамбъл за песни и танци – Русия и Кобзон отново в България

Видян 1614 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Грандиозен концерт  на 14 май в зала 1 на НДК,  на  който  ще бъде връчена наградата „Света София“ за  принос  в  развитието на руско-българските културни отношения на 20-тите юбилейни награди „ЗОЛОТАЯ МУЗА“. Събитието се реализира със съдействието на Столична община, Министерството на образованието, Посолстово на руската федерация в РБългария, Форум на руските съотечественици, Руския културно-информационен център в София, Движение "Русофили“ и „ Жокер медиа, под патронажа на Н. Пр. Юрий  Исаков- Извънреден и пълномощен посланник на Руската федерация в РБългария.


 Академичният ансамбъл за песни и танци на МВД  е професионален колектив създаден през 1973 година под ръководството на генерал-майор Виктор Петрович Елисеев (художествен ръководител и главен диригент). От тогава Ансамбълът е изнесъл над 8000 концерта на които са присъствали повече от 23 милиона зрители в повече от 50 страни между които Германия, Италия, Франция и САЩ, Китай, Мексико, Бразилия, Австралия, страните от Близкия и Далечния Изток. През 1988 г. Ансамбълът е имал аудиенция при главата на Римо-католическата църква Йоан Павел ІІ. Тридесет от водещите солисти на Ансамбъла са удостоени с почетни звания “заслужил” и “народен артист”.


Пред българската публика Академичният ансамбъл, който е единствения военен колектив, имал изява в Сикстинската капела и участваше в грандиозния концерт по случай откриването на Зимните олимпийски игри „Сочи 2014“, ще се представи  руски, народни, казашки, цигански песни и романси, като „Ой, цветет калина”, „Очи черные”, „Вдоль по Питерской”, „Калинка”, „Подмосковные вечера”, „Катюша” и много други, както и  нов репертоар, в който са включени освен популярните военни песни, известни арии из опери.


Със специалното участие на Йосиф Кобзон.


Организатор на събитието е  музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа”.


Билети за спектакъла, на 14 май в зала 1 на НДК от 19.00 часа, може да намерите в онлайн е мрежите на  Еventim.bg и касата на билетен център НДК .


Цени от 10  лв. до 60 лв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог