03.12.2008 17:54

Доказано: Бойко Борисов е бил фотошопнат

Видян 2515 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Още във втория си брой 19’ изрази съмнения дали Бойко Борисов не е фотошопнат на корицата на списание По-здрави. Снимка на агенция БГНЕС от този уикенд даде отговор на най-важния въпрос по отношение на стайлинга, изниквал през последните години.

Ако вярваме на очите си, тялото на кмета или значително е увеличило своята маса за последните три месеца, което не звучи добре за политик, или е било подложено на компютърни програми за извайване. То изглежда доста по-различно по обем и форма от видяното на първа страница на списанието за здравословен начин на живот през септември.


Всъщност, това не е нещо нетипично за големите звезди. Повечето от тях изглеждат доста по-добре на снимките в списанията, отколкото в живота, когато ги срещнем. Лъскавите журнали по света и у нас байцват леко или по-тежко любимците си, преди да ги хвърлят на публиката.


Известно е, че Лили Иванова например не прощава на никой журналист, на страниците на чието издание попаднат нейни “нередактирани” снимки. Тя държи на филтрите. Погледната през тях, примата изглежда доста по-впечатляващо, отколкото отблизо. Неслучайно тя забрани достъпа на фотографи на по-малко от 50 м от нея по време на концертите й в първа зала на НДК миналия месец.


Освен години и килограми, фотошопът вади от играта и други неприятни за звездите неща. Той им “оправя прическите”, “избелва зъбите”, “произвежда скули”, “бръсне вежди”, “прибира широки фаншове”, “отнема бръчки”, “сменя фонове”, “маха лоша компания”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог