Свързани новини

18.11.2013 10:23

ФЛАШ МЕДИА представя: Мода и музика

Видян 2179 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Eдно различно арт събитие ще разнообрази случващото се по улиците на София в понеделник, 18.11.2013 от 16:00ч. - това е първото издание на проекта BLUE CARPET FLASH MOB. Събитието е вдъховено от добрите практики в модните столици на Европа - Париж и Милано.


По протежението на началото на пешеходната зона на бул. „Витоша” и бул. "Патриарх Евтимий" ще бъде разпънат син килим –  моден подиум.


В BLUE CARPET FLASH MOB са замесени креативният продуцент Атанас Лозанов Nasix,  Make-up & Hair артиста МАРИО КОСТОВСКИ и фотографът и креативен директор на Thélo Bulgaria - АЛЕКС МАНЧЕВ, режисьорът Владимир Балканов и дизайнерът на бижута PN Power of Nature - Сара Желева.


По време на вокални и инструментални вариации на живо от DONNA и Недислав Драгнев (Voice of Boys), ще се състои мини дефиле, представящо авангардни модни решения с участието на три модела. Специален гост на BLUE CARPET FLASH MOB е носителката на титлата "Мис Вселена България 2013" Венета Кръстева. Визията на трите дами ще бъде антагонизъм между изчистените силуети на облеклата и "луди глави", постигнати чрез екцентрични прически и художествен грим. Ревюто ще бъде разчупено с музика на живо и  драматургичен перформанс на дефилиращите модели.


Като част от аутфита, моделите ще се разходят по синия килим с интегрирани смартфони и таблети - символ на модерната комуникация, все по-предпочитана от младите хора.


Идеята на BLUE CARPET FLASH MOB е в рамките на 10 минути, да преобразим градската среда на столицата в сцена на авангардното изкуство, правено от млади, но успели артисти.


Събитието ще бъде заснето от Алекс Манчев като фотосесия, а паралелно режисьорите Владимир Балканов и Алекс Марков ще заснемат кратък филм в жанра Fashion Film.


Видеото ще бъде публикувано на мобилното приложение FLASH MEDIA и разпространено в социалните мрежи и сайтовете за видео споделяне.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на