Свързани новини

08.11.2013 16:00

Любен Дилов-син представи FaceБуки III том

Видян 2008 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Снощи Дилов отбеляза излизането на третия том от поредицата „FaceБуки“, издание на „Ентусиаст“. Типично в свой стил авторът приветства гостите с думите: „Радвам се да ви видя днес и благодаря, че сте тук. Навън има мач, протест и е 7 ноември едновременно.“ Премиерата се състоя в клуб Once Upon a Time… Biblioteka, където авторът събра много приятели, сред които популярни личности от различни сфери на обществения живот в страната.

Всички заедно се забавляваха с житейските възгледи на Дремещата свиня. Добре позната от предаването „Пуснете водата“, тя заедно с Любен Дилов-син бе участник в официалната част на вечерта. Авторът представи „FaceБуки III том. Житейските възгледи на дремещата в мен свиня“ и отбеляза, че всички вече добре познават стила ѝ. През цялото време равностоен негов събеседник бе свинята. „Тя получи главна буква – стана Дремещата свиня, получи фейсбук страница, телевизионна известност...“ Смята, че е компетентна по всякакви теми, свързани с модерния начин на живот, като например: как да посетим болен, как да впечатлим непозната жена в бар и как да се ъпгрейдваме, без да ни увисва като windows.

Продължението на „FaceБуки“ и „FaceБуки II том. Дневникът на малкия Нострадамус“ за пореден път ни поднася огромна доза свежо забавление и разнообразни теми - от международната и българската политическа сцена до ежедневните български абсурди и битовизми. Читателят може да научи и как според Дремещата свиня да впечатлява с разтърсваща музикална култура, да се запознае с някои нейни възгледи за здравословния начин на живот и методите за лично усъвършенстване,  да получи общи съвети за оцеляване в киселинна среда.

Сред присъстващите на събитието бяха: Ваня Цветкова, Симеон Лютаков, Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева, Биляна Петринска, Георги и Галя Лозанови, Ваня Щерева, Славена Вътова, Милена Фучеджиева, Антон Стефанов, Тодор Дърлянов, както и представители на бизнеса, журналисти и много почитатели на Любен Дилов-син. Всички гости имаха възможност да се снимат с Дремещата свиня и да получат автограф от автора. В края те бяха единодушни с него, че „във всеки от нас дреме по една свиня. Повечето хора избягват да си признават този факт. Аз обаче не само я открих, докато разчиствах в себе си, но открих и че мога да живея в разбирателство със свинята, която дреме в мен.“
 


За Любен Дилов-син

Любен Любенов Дилов, по-известен като Любен Дилов-син, е български телевизионен и киносценарист, писател-сатирик, журналист, медиен предприемач и политик. Роден е на 19 ноември 1964 г. в София. Син е на българския писател-фантаст Любен Дилов (1927-2008). Завършва 32-ра гимназия в столицата и Факултета по журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Печатни медии“. Работи като редактор в няколко печатни издания като вестник „Поглед“, списание „Литературна академия“ и др.

От 1990 г. се занимава със създаването на телевизионните предавания „Ку-ку“, „Каналето“, „Хъшове“, „Шоуто на Слави“. Той е двигател и основен идеолог на тези предавания.

След 2001 г. Дилов-син влиза в политическия живот  на България. Той е създател и първи говорител на движение „Гергьовден“, а през 2003 г. става и негов председател. От 2005 до 2011 г. е съ-собственик и главен редактор на вестник „Новинар“.

Член е на Интернет общество - България от 1 май 2001 г.

От 11 август 2010 г. е главен редактор на българското издание на италианското списание „L'Europeo“.

Любен Дилов-син е сценарист на игралния филм „Ла дона е мобиле“, както и на няколко документални филма, радио-предавания и др. Главен сценарист е на сериала „Седем часа разлика“.

„FaceБуки III том. Житейските възгледи на дремещата в мен свиня“ е 11-тата му книга.






Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

НОИ

Отпускат над 13 милиона лева за увеличение на заплатите в НОИ

Над 13 милиона лева ще бъдат отпуснати за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено