Свързани новини

26.09.2013 15:14

Хотел е новият хит на Румънеца и Енчев

Видян 1826 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За първи път топ моделът, фитнес гуру и танцьор Биляна Йотовска и мъжът до нея – световният и европейски шампион по културизъм Димитър Димитров, изгряха заедно във видеоклип – този на Румънеца и Енчев към последното им парче „Хотел”.


Видеото е заснето в хотел „Пирин” – Сандански от баровската верига „Шарлопов”, а режисьорът Йордан Петков визуализира темата за младите девойчета, ставащи лесна плячка на обиграни по-възрастни мъже, чрез героите на моделката и културиста.


Със специален грим и бодиарт са изрисувани всички участници във видеото, които се превъплъщават, съответно: Биляна – в грациозна котка-хищник, невинно, но лукаво животно, омайващо мачовците, Митко – в нейн господар, владеещ положението посредством притегателната сила на парите си, а певците – Румънеца, Енчев, Насо и Пла.Ми в страховити светещи герои.


Темата за младите девойки, които стават лесна плячка на мъже, свикнали да ги водят по хотелски стаи за по една нощ, е изключително актуална от години.


„Може да се каже, че това се превърна в социален проблем за обществото ни, а за участниците в меркантилната „заварка” са намесени мъжко его и лайфстайл”, казва Жоро Енчев. А Румънеца заключава в типичния си хумиристичен, но пълен с реализъм стил: „Всъщност изводът е, че хубавите ябълки прасетата ги ядат”.


Премиерата на актуалното видео е само след броени дни в „Син Сити”, където присъстващите ще зърнат за първи път не само атрактивното видео към „Хотел”, но и дебютния клип на топмодела Гери Дончева  като рап половинка от дуета с Мариета „Добре ли е”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей

Нещата не са конфликтни, а просто различни

Нещата не са конфликтни, а просто различни. Днес ще