Свързани новини

16.08.2013 14:08

Диляна Попова снима в Ботсвана

Видян 2764 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Георги Милков - специалният кореспондент на в. "24 часа" и редакционен директор на сп. GEO, е един от участниците в риалити шоуто "Африка" на Би Ти Ви. Петнайсетина известни българи отлитат за Замбия в събота, където е водопадът Виктория. Там ще са първите снимачни дни на новото риалити, което телевизията ще пусне наесен. На Виктория някои от участниците ще бъдат подкокоросани да скочат с бънджи, пише 24 часа.


Три-четири дни по-късно цялата група ще се отправи за Ботсвана, където ще са реалните снимки на шоуто. Там играчите ще бъдат оставени сами да се оправят, да търсят път, за да стигнат до определено място и да разговарят с бушмените неясно на какъв език.


Много е вероятно заедно с Милков сред участниците да е и певицата Лора Караджова. До последния момент екипът на "Паприка латино" - продуцентската компания, която снима шоуто, ще очаква потвърждение. На нейно място е трябвало да пътува Елица Тодорова, която ни представи на Евровизия, но по някакви причини участието е пропаднало.


Със сигурност в играта ще се включи манекенката Диляна Попова, както и писателката Людмила Филипова. Говори се, че на екстремното пътешествие е поканена още една певица - Теди Кацарова.


В списъка с предложения са били още Аксиния и Денис Ризов.


Водещи на "Африка" ще са репортерът на сутрешния блок Антон Хекимян и тв водещата Яна Грудева. Между другото, тя е много близка приятелка с Диляна Попова.


Риалити шоуто ще се снима 38 дни. Последните от участниците - тези, които са стигнали до финала, ще се върнат чак на 2 октомври. Още не е ясно дали заключителният епизод ще се снима в България, или в Африка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали