Свързани новини

24.05.2013 11:38

Фандъкова: Гордея се, че днес отваря врати първият от четирите музея, които ще открием в следващата година

Видян 1581 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Гордея се, че именно днес отваря врати първият от четирите музея, които ще открием в следващата година в нашия град. Подземното ниво на църквата "Света София" е уникално богатство. Това каза столичният кмет Йорданка Фандъкова в приветствието си по повод 24 май. Убедена съм, че всеки лев, инвестиран в образование и култура, дава най-ценните плодове. Това гарантира перспективата за развитието на нацията. През 2019 г. днешните ученици и деца ще бъдат реални участници в събитията. Благодаря на всички учители, читалищни дейци, които с благородния си труд издигат престижа на нашия град, каза Фандъкова. Вярвам, че народ, който празнува книжовността и знанието, има силата да се справи в най-трудните моменти и да намери пътя напред. Нека вървим напред със силата на знанието и духа, каза Фандъкова. Уважаеми политици, нека не забравяме, че силата на словото е огромна; нека я използваме градивно, за популяризиране на ценности, каза Фандъкова. 

За мен е чест да ви поздравя с 24 май. София е един от най-древните европейски градове с богата история, каза Фандъкова. 

Приветствие отправи писателят Георги Господинов, предаде агенция Фокус.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.