Свързани новини

23.05.2013 15:02

Трафиканти на секс-робини спипани в Пловдив

Видян 1207 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служители на ГДБОП задържаха пловдивчани, занимавали се с набиране, транспортиране и укриване на жени с цел сексуална експлоатация, съобщиха от пресцентъра на МВР. В хода на акцията униформените попаднали на М.П. на 30 години и 25-годишната А.Х. – регистрирана за кражби. Двамата набирали, транспортирали и укривали жени с цел сексуална експлоатация. След задържането на М.П. и А.Х. в рамките на 24 часа, прокуратурата им е повдигнала обвинения и им е наложила мярка „парична гаранция”. Задържането на двамата е продължение на спец-операция, започнала на 27 април. В рамките й тогава в Пловдив бяха задържани 7 местни жители, съпричастни към набирането на жени с цел сексуална експлоатация. При претърсвания тогава бяха открити и иззети голям брой визитни картички със снимки на жени и посочени телефонни номера, 14 мобилни телефона, 16 СИМ карти, карта –памет, 900 евро и 1500 лева.


Голяма част от задържаните са с криминални досиета. В.В. на 47 години - за изнудване, Г.К. на 41 години - за убийство, изнудване, лъжесвидетелстване и кражба, П.Ф. на 34 години - за кражба и И.Я. на 37 години. Извън криминалния контингент са Н.Л. на 39 години, Ю.К. на 46 години и И. К. на 33 години. Седмината са с повдигнати обвинения, като на Ю.К. е наложена мярка “парична гаранция”, а на останалите - постоянна мярка “задържане под стража”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на