Свързани новини

07.05.2013 14:26

Японка даде $100 000, за да се превърне в порцеланова кукла

Видян 1857 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Японка се e подложила на повече от 30 пластични операции, които й стрували 10 милиона йени (102 000 долара), за да заприлича на порцеланова кукла. Известната с артистичния си псевдоним Ванила Чаму девойка, заяви, че няма да спре с интервенциите, докато не заприлича напълно на френска кукла. Британският "Дейли мейл" публикува снимки, които показват, че в тийнейджърските си години момичето е имало типичните азиатски черти, а с времето (след 19-ата си годишнина) все повече е променяла визията си.


Сред процедурите, на които се е подложила, са двойна операция на очите и носа с цел да прилича повече на "западна жена". Освен това Ванила е претърпяла липосукция, поставяне на гръдни импланти, изкуствени скули, повдигане на вежди, извайване на брадичка и какво ли още не. Единствената й мечта е един ден да се доближи съвсем до визията на порцеланова френска кукла - със светла като слонова кост кожа, широко отворени очи и миловидно изражение.

Ванила обаче не е първото момиче, което шокира с изкуствена визия. В края на април 2012 г. друга манекенка - украинката Валерия Лукянова скандализира с признанието, че е похарчила цяло състояние за пластични операции, за да заприлича на истинска Барби. 21-годишното момиче призна тогава, че е дало близо един милион долара, за да се сдобие с чертите на пластмасовата кукла.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева